Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament treballa per aturar el desnonament d’una família

16/05/2019

Benestar Social

El consistori de Mollet i l’Agència Catalana de l’Habitatge (ACH) treballen conjuntament per aturar el desnonament d’una família de la ciutat i oferir-los un lloguer social.

En relació amb el desnonament que la Plataforma d’Afectats per l’Habitatge (PAH) ha explicat avui als mitjans, l’Ajuntament de Mollet del Vallès informa que és un cas conegut pels serveis socials municipals, en el qual s’hi està treballant.

Aquesta família va ocupar il·legalment un pis de Mollet l’any 2015. Tot i això, l’Ajuntament, mitjançant els serveis socials i altres departaments municipals, vetlla sempre per la justícia social i perquè cap persona es quedi sense habitatge.

En aquest cas, com en la resta de situacions que atén el consistori, es treballa per informar, assessorar i fer les gestions necessàries perquè les persones afectades trobin alternatives.

L’Ajuntament de Mollet té una coordinació permanent amb l’Agència Catalana de l’Habitatge per permetre una alternativa habitacional a la parella afectada, que ja n’ha estat informada.

Mentrestant, el consistori ha sol·licitat al jutjat que aturi el desnonament d’aquesta família, previst per al 24 de maig. L’Agència Catalana de l’Habitatge ha informat que també s’oposarà al desnonament.

L’Ajuntament demana a la Plataforma d’Afectats per l’Habitatge (PAH) de Mollet que respecti les actuacions del consistori, en especial dels serveis socials, i que els permeti fer la seva feina.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès