Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Primer pas per alliberar el trànsit a la rotonda de la Vinyota

17/05/2019

Mobilitat

Després de les constants i històriques reivindicacions de l’Ajuntament de Mollet per solucionar els problemes de mobilitat de la rotonda de la Vinyota, i després de la darrera reunió que l’alcalde Josep Monràs i el conseller de Territori i Mobilitat, Damià Calvet, van mantenir el passat mes de març, la Generalitat ha donat a conèixer la seva proposta per millorar el trànsit en aquesta zona i reduir les cues a l’enllaç de la C-17.

La proposta contempla la construcció de dos ramals directes que evitaran que els vehicles hagin d’arribar fins al rotonda.

Un estarà situat a l’entrada des de la calçada en sentit sud de la C-17 amb connexió directa amb el carrer de Can Flequer.

L’altre ramal està pensant per beneficiar els vehicles que venen en direcció de Martorelles pel pont de l’Aiguabarreig i es volen incorporà a la C-17 en sentit Barcelona.

Un altra gran canvi comportarà donar més capacitat d’entrada a Mollet amb la construcció de dos carrils al carrer de Can Flequer entre les rotondes del Decathlon i la dels Mossos.

L’Ajuntament de Mollet es mostra d’acord amb la proposta tot afegint que caldrà analitzar si aquest projecte servirà per resoldre definitivament els problemes de mobilitat que pateix aquesta zona de la ciutat.

La conselleria de Territori preveu que el projecte estigui redactat a finals d’any i que les obres comencin durant el primer semestre de 2020. 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès