Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Torna l’Esport al Carrer

31/05/2019

Esports

El proper diumenge 2 de juny, l’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza la 27ª Festa de l’Esport al Carrer. De les 11 a les 14h hi haurà diferents activitats esportives obertes a tothom a l’Av. Llibertat. L’edició d’enguany coincideix amb el fet que Mollet hagi estat escollida subseu dels World Roller Games Barcelona 2019

El programa d’activitats inclou diferents estacions esportives, de tipus lúdic, amb modalitats com ara l’atletisme, el ciclisme, l’hoquei, els escacs, minitennis o, fins i tot, circuits d’educació viària i de bicicletes, incloses les elèctriques.

Al marge de les activitats estrictament esportives, a les 11 del matí també hi haurà una masterclass de zumba.

La majoria d’activitats estan pensades per a infants de 6 a 12 anys, tot i que en moltes d’elles hi poden participar acompanyats dels seus familiars.

L’edició d’enguany coincideix amb la nominació de Mollet com a subseu dels World Roller Games Barcelona 2019. Mollet és l’única de les quatre subseus -Terrassa, Sant Cugat i Vilanova i la Geltrú- que acollirà totes les fases de la modalitat de Roller Derby, la competició que es portarà a terme del 9 al 13 de juliol al Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca.

Com en les edicions passades, en aquesta 27ª Festa de l’Esport al Carrer l’Ajuntament compta amb la col·laboració de la Policia Municipal i les empreses i les entitats esportives de la ciutat.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès