Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet en clau femenina

28/05/2019

Igualtat Dona-Home

Del 31 de maig al 12 de juny, el CIRD Joana Barcala oferirà dues exposicions que es titulen Salut Dona i Nawal El Saadawi.

La regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’Associació d’Artistes CREA han organitzat una nova activitat dins de l’espai  d’Exposicions en femení. Es tracta de Salut Dona, que reflexionarà al voltant de com els rols i les desigualtats de gènere condicionen la salut de les dones.

La mostra s’inscriu en el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones i s’inaugurarà divendres 31 de maig, a les 19 h, al CIRD Joana Barcala.

L’altre exposició, que també arrencarà el 31 de maig al CIRD Joana Barcala, pertany a l’espai Història en femení en el qual es fa memòria de les aportacions d’algunes de les dones més celebres del món. En aquesta ocasió es dedicarà a l’escriptora, metgessa i activista feminista egípcia, Nawal El Saadawi.

D’altra banda, l’Ajuntament, en coordinació amb l’Institut Català de la Salut, va organitzar la xerrada Desig sexual i orgasme femení, dins el cicle Parlem de Salut. L’acte va anar a càrrec d’Eva Adarve Hidalgo, llevadora d’ASSIR Mollet i postgrau en sexualitat, i es va fer dimarts 21 de maig al Centre Cultural La Marineta.


Cartell

Document Cartell (4.4 MB) - pdf

Document Cartell (836 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès