Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament és al grup de treball per elaborar el nou Pla Estratègic de la Regió Metropolitana de Barcelona

13/06/2019

Actualitat

En concret, el consistori molletà forma part del grup centrat en l’alimentació, que planteja, entre d’altres, la creació d’un Centre d’Intercanvi Agroalimentari de Proximitat.

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), amb horitzó 2030, ha reunit una quarantena de persones expertes en alimentació al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), en el marc de les jornades Fixing the Future.

D’entre les administracions representades hi ha l’Ajuntament de Mollet del Vallès, que des de fa dos anys forma part del grup d’alimentació. Un grup que treballa en la protecció de la terra periurbana i els pagesos, la promoció d’hàbits saludables i, especialment, en la creació d’un Centre d’Intercanvi de Proximitat.

Aquest dispositiu comptarà amb diverses connexions en el territori metropolità i amb hubs per als productors en diversos punts de Catalunya per contribuir a homologar, integrar i promocionar els distintius de producció i venda de proximitat.

En aquest context, el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona ha fet la presentació prèvia de la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana (CARM), una eina d’estratègia i acció per reivindicar l’alimentació com un dret universal.

A la tardor de 2019 es portarà a terme la presentació oficial i la signatura de la Carta Alimentària amb l’assistència dels màxims representants de les administracions que hi participen, com l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès