Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El programa Accelera el Creixement comptarà amb la participació d’una empresa molletana

24/07/2019

Empresa

El partner molletà Grup MasterCold ha estat seleccionat per participar en la vuitena edició del programa Accelera el Creixement. Aquest programa, ubicat al Mollet Hub, està gestionat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i impulsat per la Diputació de Barcelona i la Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec).

Aquest programa d’acompanyament empresarial es basa en què empresaris i treballadors uneixin esforços per col·laborar amb experts en creixement empresarial, tal i com s’està fent al Mollet Hub.

Ho fa en aspectes com ara millorar serveis o productes que ja s’ofereixen o crear-ne de nous, formar directius per millorar la gestió, trobar nous mercats on-line, adquirir clients internacionals o abordar el procés de transformació digital.

Al llarg dels darrers 8 anys, 17 empreses presentades per l’Ajuntament de Mollet del Vallès han estat seleccionades per participar en aquest programa.

En l’edició d’enguany, en total, han estat seleccionades 50 empreses de la província de Barcelona. 

Què és Mollet Hub ?

Es tracta d’un espai que acull els Serveis Municipals d’Ocupació i Formació  adreçat a joves i al servei d’emprenedoria i empresa situat a l’avinguda Jaume I, a l’antic edifici de la Policia Municipal.

Mollet HUB està dividit en tres àrees: Punt Connect ( un espai d’atenció inicial obert i versàtil), Connect Area (indret destinat a establir relacions, comunicacions i sinergies) i Mollet Lab (un espai equipat per experimentar, practicar, investigar o formar-se, orientat a la creació de nous negocis i a l’autoocupació)

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès