Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Presentació de les Activitats, Cursos i Tallers per a la gent gran de la temporada 2019-2020

27/08/2019

El dijous 5 de setembre, a les 17.30 h, el Mercat Vell acollirà l’acte de presentació de les Activitats, Cursos i Tallers per a la gent gran de Mollet. L’acte estarà encapçalat per la regidora de Gent Gran, Ana María Díaz.

Com és habitual, aquest acte és obert a totes les persones grans del municipi i té com a objectiu presentar la programació d’activitats adreçades a aquest col·lectiu, a més d’oferir tot tipus d’informació addicional i d’exposar el procediment d’inscripció. Al llarg de l’acte es projectarà un vídeo de presentació dels diferents cursos i activitats.

Les inscripcions als cursos per a la gent gran es poden realitzar de forma presencial o a través d’internet, els dies 18, 19 i 20 de setembre, de 15.30 a 19 h. Cal consultar els dies d’inscripció segons el curs que es vulgui fer. Per tipologies, el calendari d’inscripció és el següent:

 

  • 18 de setembre: cursos d’habilitats personals
  • 19 de setembre: cursos de salut i creixement personal i expressió
  • 20 de setembre: cursos sobre noves tecnologies, humanitats i recursos per al dia a dia.

 

Les inscripcions presencials es faran a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament. Per poder fer les inscripcions presencials, els dies 18, 19 i 20 cal que recollir el tiquet de torn a la recepció de l’Ajuntament a partir de les 8.30 h. Aquest tiquet indicarà el número de torn i l’hora per fer les inscripcions.

Podeu consultar els diferents cursos i activitats a la revista que trobareu als equipaments municipals o al web de l’Ajuntament www.molletvalles.cat


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès