Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El 16 de setembre s’obren les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers 2019-2020

09/09/2019

Benestar Social

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb entitats de la ciutat, ja té a punt la programació de les Activitats, Cursos i Tallers per a la propera temporada, que es faran als centres cívics, culturals, esportius, de gent gran i de dona del municipi.

Com cada temporada, la programació és variada i extensa, i inclou música, exposicions, xerrades, teatre, joieria, esport, ball, pintura, ioga, fotografia o informàtica, entre d’altres disciplines. Les Activitats, Cursos i Tallers són per a tots els públics i es divideixen en dos quadrimestres: el primer va del 30 de setembre al 7 de febrer i el segon, del 10 de febrer al 5 de juny. 

Cursos i Tallers als centres cívics, culturals i de dona: 16 i 17 de setembre

Les inscripcions es portaran a terme en dos dies: el 16, cursos de salut, arts escèniques i música,  i el 17 de setembre, la resta de cursos. Més enllà d’aquestes dates, si queden places lliures, es podran continuar les inscripcions a cada centre.

Les inscripcions podran ser presencials, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, de 15.30 a 19 h, o per internet, a www.molletvalles.cat

Activitats, Cursos i Tallers per a la gent gran: 18, 19 i 20 de setembre

Les inscripcions es portaran a terme en tres dies: el 18, per a les activitats relacionades amb les habilitats personals; el 19, salut, creixement personal i expressió, i el 20, sobre noves tecnologies, humanitats i recursos per al dia a dia. 

Les inscripcions presencials s’hauran de fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de 15.30 a 19 h. Per evitar aglomeracions caldrà recollir el tiquet de torn a la recepció de l’Ajuntament a partir de les 8.30 h. Aquest tiquet indicarà el número de torn i l’hora per realitzar cada inscripció. Les inscripcions també es podran fer per internet, els mateixos dies i horaris, a www.molletvalles.cat

A partir del 23 de setembre, si queden places lliures, les inscripcions es faran de forma presencial a: L’Ateneu Gran, El Lledoner i l’Espai Sant Jordi.

Programa esportiu Mou-te!: 1 d’octubre

Les inscripcions es podran fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, el 23 de setembre, de 8 a 18 h, o per internet en el mateix horari. Els cursos començaran l’1 d’octubre i finalitzaran el 19 de juny.

Les persones interessades a participar en les Activitats, Cursos i Tallers 2019-2020 poden informar-se dels continguts a través de www.molletvalles.cat o consultar el diari que hi ha als equipaments municipals.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès