Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet segueix eixamplant les seves fronteres

07/10/2019

Acció Institucional

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i l’alcaldessa de la localitat Tunisiana de Nabeul, Basma Maatoug, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues ciutats. Es tracta d’un acord que podria esdevenir en un futur immediat en un nou agermanament per a Mollet.

Aquest acord té com a objectiu treballar conjuntament per tal de contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones cooperant en àmbits mediambientals, laborals, culturals o esportius així com en aquelles actuacions que afecten a les polítiques de  gènere, de transparència o la defensa de la democràcia.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Nabeul, Basma Maatoug, s’ha mostrat “especialment contenta i agraïda per poder establir aquest vincle de relació amb una ciutat que ens consta que està permanentment treballant pel benestar dels seus ciutadans centrant els seus esforços en la formació i l’ocupació, el medi ambient o la cultura”.  

Per l’alcalde Josep Monràs “Aquest acord referma el compromís d’aquest ajuntament i d’aquesta ciutat de seguir promocionant l’ideal europeu fins i tot més enllà del continent, com així ens ho ha reconegut aquest mateix any el Consell d’Europa”, i en aquest cas concret “des d’avui mateix en posem a treballar en aquells punts en comú que puguin enfortir les nostres ciutats, i per tant, les possibilitats dels nostres conciutadans per millorar la seva qualitat de vida”.   

 


Imatges relacionades
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès