Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Sona Mollet, el triomf de la bona música i l’amistat

07/10/2019

Cultura

Centenars de persones de Mollet i d’arreu van gaudir de gairebé deu hores de jazz, piano i música de cambra en la quarta edició del Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, que es va celebrar els dies 4, 5 i d’octubre al Mercat Vell i al Teatre Can Gomà.

El Sona Mollet, Quart Festival Internacional de Música-Memorial Anna Villaescusa Rebull va oferir, un any més, un cartell de músics de primer ordre en els gèneres del jazz, el piano i la música de cambra, que va omplir el Mercat Vell i el Teatre Can Gomà.

El certamen va unir intèrprets de renom mundial, com Daahoud Salim, Jasmina Rakovic, Daria Piltyay, Pedro Emanuel Pereira, Xavi Torres o Lluc Casares, amb músics i cantants molletans, el Cor Jove de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet i la coral Estoc de Veus.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, n’han fet un balanç positiu. Per a Monràs, “aquest anyhem fet un pas endavant amb la difusió del festival a la premsa de tot Catalunya i això s’ha notat amb la presència de públic nou”. I per a Pérez, “enguany hi han participat músics excel·lents que encara no havien vingut mai, com el pianista argentí Hugo Schuler o la soprano portuguesa Sofia Pedro”.

El Sona Mollet està promogut per l’Ajuntament de Mollet del Vallès en col·laboració amb els conservatoris del Liceu i d’Amsterdam, i la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia. Els diners recaptats durant els tres dies de concerts són, íntegrament, per a la fundació. El festival té una clara vocació solidària, altruista i pedagògica per potenciar l’interès de la música i la cultura, sobretot  entre els més joves de Mollet.

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès