Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament i l’ONCE enforteixen vincles perquè Mollet sigui més accessible i inclusiva

06/11/2019

Benestar Social

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, s’ha reunit avui amb el nou delegat territorial de l’ONCE, Enric Botí, i el seu equip per enfortir el conveni de col·laboració signat l’any 2015.

La trobada s’ha portat a terme aquest matí a l’Ajuntament de Mollet del Vallès entre l’alcalde Josep Monràs, el nou delegat territorial de l’ONCE, Enric Botí, i el director i sotsdirectora de l’ONCE a Granollers, Eduardo Romero i Elisabet Marín.

La reunió s’ha celebrat amb l’objectiu d’enfortir el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Mollet i l’ONCE, firmat l’any 2015. L’entitat s’ha compromès a seguir col·laborant amb projectes d’inserció per a les persones amb discapacitats a Mollet.

El nou delegat de l’ONCE, Enric Botí, ha assegurat que “continuaran treballant per fer que les ciutats, com Mollet, siguin més inclusives, accessibles i amigables”.

Per la seva banda, Josep Monràs, ha recordat que Mollet “sempre ha tingut una preocupació especial per a les persones i, especialment, per a les que tenen alguna discapacitat”.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès