Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet diu prou a la violència masclista

20/11/2019

Igualtat Dona-Home

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat un seguit d’activitats amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones declarat el 25 de novembre per l’Assemblea General de les Nacions Unides. L’acte central serà justament el proper dilluns 25 amb la lectura del Manifest unitari que es farà a les 12 del mig dia davant el consistori amb la participació de les associacions i grups de dones i els instituts de Secundària de Mollet.

Així, l’Ajuntament de Mollet, un any més, dóna suport a aquest Manifest en el que es vol expressar el rebuig més rotund a aquesta violència que, malauradament, encara està present a les nostres societats, una violència que obliga a esmerçar tots els esforços, tots els recursos i totes les voluntats per prevenir-la i eradicar-la.

El text ha estat consensuat per la Generalitat de Catalunya, les quatre diputacions catalanes, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis.

Al marge de la lectura, l’Ajuntament ha organitzat un seguit d’activitats participatives fins el proper 29 de novembre com ara tallers o cinefòrums.

 


Documents relacionats

Document Programa (170 KB) - jpg

Document Manifest 1  (233 KB) - pdf

Document Manifest 2  (66 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès