Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Els Amics de l’Art donen la recaptació del seu darrer espectacle a la Taula d’Inclusió Social

26/11/2019

Solidaritat i Cooperació

Un any més, l’Associació de gent gran d’Amics de l’Art, ha fet entrega dels diners recaptats en el seu darrer espectacle de teatre a la Taula de Coordinació d’Entitats per la Inclusió Social de Mollet.

L’import de les aportacions per l’entrada de l’espectacle del grup de teatre de l’Associació de gent gran d’Amics de l’Art que van fer el passat 16 d’octubre al Mercat Vellaniran adreçats íntegrament a Càrites i la Creu Roja.

En total, es tracta de 600 €.

Per la Coordinadora de l’Àrea de Drets Socials, Ana María Díaz, “petits gestos com aquest posem de manifest el compromís i la solidaritat de Mollet i la seva gent”. Segons Díaz “és just agrair a la gent gran de Mollet i a totes les entitats del tercer sector que, ja sigui a través dels seus programes o dels que coordina l’Ajuntament, dediquen temps i esforços pensant en els demès, especialment en aquelles persones que viuen situacions de necessitat”.

Per al president de l’Associació, Jaume Salmerón, “la nostra voluntat sempre ha estat vetllar pels problemes de la ciutat. Sabem que el que aportem no és un gran capital, però si que posa de manifest la bona voluntat de la gent de Mollet”.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès