Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

19 persones més es beneficien dels plans ocupacionals de l’Ajuntament de Mollet

16/12/2019

Ocupació

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el regidor d’Ocupació, Raúl Broto, han donat aquest matí la benvinguda a les 19 persones que es beneficien dels programes Treball i Formació i Enfeina’t en un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Per vuitè any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha posat en marxa el programa Treball i Formació i, per tercer any consecutiu, el programa Enfeina’t. D’aquesta nova convocatòria de plans ocupacionals se’n beneficien 19 persones més.

L’alcalde Josep Monràs el ha recordat que fan  “una feina per la ciutat que ajudarà a millorar Mollet” i els ha encoratjar a aprofitar “aquesta feina per formar-vos i que us permeti entrar al món laboral”.

Treball i Formació

Aquest programacombina formació i contractació, i s’adreça a persones de 45 anys en situació d’atur que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi de desocupació.  Inclou un contracte de dotze mesos a jornada completa per a fer tasques de civisme i de neteja. Se’n beneficien 9 persones.

Enfeina’t

Aquest programa és per a persones en situació d’atur de llarga durada que estiguin inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants d’ocupació. L’objectiu és que aquestes persones deixin d'estar a l'atur i, alhora, millorin la seva experiència ocupacional. Ofereix un contracte de dotze mesos a jornada completa per fer tasques de neteja i de consergeria. Se’n beneficien 10 persones.

Durant els seus vuit anys d’existència, el programa de Treball i Formació ha contractat 184 plans d’ocupació a l’Ajuntament de Mollet. En els tres anys d’Enfeina’t s’han contractat 30 persones de Mollet.

El Programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, i el Fons Social Europeu.

El Programa Enfeina’t està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès