Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Cavalcada de Reis 2020 a Mollet

03/01/2020

Cultura

El diumenge 5 de gener, els Reis d’Orient vindran a Mollet del Vallès i desfilaran pels carrers de la ciutat en la tradicional Cavalcada. Un any més, els Reis Mags arribaran a l’estació de Mollet-Sant Fost a les 18.08 h. Ses majestats pujaran a les carrosses i començaran la Cavalcada per Mollet.

El recorregut serà el mateix que els darrers anys: carrer de Berenguer III, Plaça Catalunya, Avinguda de la Llibertat, Plaça Major (19.10 h aprox.), Avinguda de Burgos, Avinguda de Jaume I i Avinguda d’Antoni Gaudí.

A la Cavalcada hi haurà les carrosses de l’Estrella, del Patge Xumet, del Carter Reial, dels tres Reis, i el camió Carboner que comptarà amb una nova plataforma cedida per l’Associació de Veïns de Santa Rosa, els camions dels bombers i les ambulàncies. Durant la desfilada, les carrosses estaran acompanyades pels tambors del Centre Aragonès, del Centre Cultural Andalús i l’Associació Musical Pau Casals que, enguany, coincidint amb el seu 30è aniversari, serà l’encarregada d’anar a escortar els Reis a l’andana de l’estació de Mollet-Sant Fost.

En total hi participaran 300 persones, hi haurà 90 quilos de carbó i es llençaran 1.650 quilos de caramels aptes per a celíacs. A més no són transgènics i els colorants són d’origen natural.

El lliurament de les claus de la ciutat es farà a la Plaça Major, davant de la Casa de la Vila, amb la presència de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i amb una coral formada per uns 80 alumnes de tercer i quart de primària del Col·legi Lestonnac.

Consells de seguretat per a la població

La direcció general de Protecció Civil del departament d’Interior de la Generalitat recomana:

  • Si aneu amb infants porteu-los de la mà. Expliqueu-los quins són els riscos, què no poden fer i com han d’actuar si es perden.
  • Si trobeu un menor perdut acompanyeu-lo immediatament a la policia o equips de seguretat.
  • Si aneu acompanyats i en grup acordeu un punt de referència fora de la zona on s’acumuli el públic per tornar-vos a reunir en cas que us separeu o perdeu.
  • Seguiu sempre les instruccions del personal de seguretat.
  • Quedeu-vos sempre darrere les tanques o senyalització de seguretat del pas de les carrosses.
  • No us acosteu mai a les carrosses ni intenteu pujar-hi.
  • Eviteu enfilar els infants damunt dels elements del mobiliari urbà.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès