Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet és la ciutat de l’Estat espanyol on més baixa la desigualtat

13/01/2020

Benestar Social

A més a més, a Mollet és on la desigualtat és més petita d’entre tots els municipis de més de 50.000 habitants, segons dades de Fedea, la Fundació d’Estudis d’Economia Aplicada.

L’informe de Fedea Renda personal dels municipis espanyols i la seva distribució analitza els nivells de renda i desigualtat als municipis de més de 5.000 habitants.

Segons aquest document, hi ha tres ciutats de Catalunya on va baixar més la desigualtat de tot l’Estat espanyol entre els anys 2011 i 2014. Al capdavant d’aquest rànquing se situa Mollet del Vallès (-19,56%), mentre que en cinquè lloc hi ha Granollers (-8,93%) i en desena posició hi ha Rubí (-4,94%), per posar altres exemples vallesans dins del top ten.

A més a més, segons l’informe de Fedea, Mollet del Vallès és també la ciutat de l’Estat espanyol amb menys desigualtats. En aquest rànquing, la segona posició és per a Arganda del Rey, seguida de l’Hospitalet de Llobregat, Valdemoro i  Granollers.

Excel·lència en inversió social

Precisament, l’any 2019, l’Ajuntament de Mollet va tornar a aconseguir l’excel·lència en inversió social. Mollet es va convertir en un dels 28 municipis de l’Estat espanyol que més inverteixen en serveis socials, segons l’Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales, a partir de dades del Ministeri d’Hisenda.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès