Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament paga també l’extra de Nadal i treballa per resoldre definitivament la situació del personal de neteja dels equipaments municipals i de les consergeries de les instal·lacions esportives

14/01/2020

Ocupació

L'Ajuntament de Mollet manté informat en tot moment el comitè d’empresa de les accions i passes donades perquè anessin cobrant els i les empleades i de tot el referent a la situació del contracte, un cop l’empresa segueix sense fer front a les seves responsabilitats. Fins ara, l’Ajuntament s’ha fet càrrec de les nòmines d’octubre, novembre i la paga extra de Nadal. Actualment, s'està treballant per abonar la nòmina de desembre.

L'Ajuntament de Mollet reitera que seguirà vetllant perquè es compleixin els drets laborals dels treballadors i treballadores i continuarà defensant els interessos del personal davant els reiterats incompliments de l’empresa contractada. Per aquest motiu, té previst en els propers dies obrir una nova licitació per procediment d’urgència per contractar un altra empresa que es faci càrrec del contracte de forma immediata.

L’Ajuntament, des del primer moment, va posar Serveis Socials a disposició de les famílies de les i els treballadors de Mollet afectades per a qualsevol tramitació o assessorament que necessitessin. 

Pel que fa als treballadors i treballadores de fora de Mollet, l’Ajuntament també s’ofereix com a mediador amb els seus municipis.

Finalment, vol agrair als i les treballadores la professionalitat, confiança i paciència que han tingut, sense haver deixat de treballar cap dia i mantenint les instal·lacions municipals en perfecte estat, sense perjudici dels usuaris.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès