Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Museu Abelló presenta una antologia de l’obra del dibuixant Fer

15/01/2020

Cultura

El proper 18 de gener, en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç, el Museu Abelló presentarà una exposició antològica sobre l’obra del dibuixant Josep Antoni Fernández i Fernández, Fer, un dels noms imprescindibles de l’humor català contemporani. Fer torna a casa, ja que el Museu Abelló és l’antiga caserna de la Guàrdia Civil on ell va viure la seva infantesa.

L’exposició Fer. L’humor amable ha estat comissariada pel també dibuixant Kap (Jaume Kapdevila) i ens acosta a l’obra d’un dels ninotaires més destacats del país. Josep Antoni Fernández i Fernández, (Mansilla de las Mulas, Lleó, 1949), conegut pel seu pseudònim Fer, publica els seus ninots al diari El Punt Avui des de 1987 i ha estat director de revistes satíriques com El Papus o El Jueves. Impulsor del Premi Internacional d’Humor Gat Perich, ha rebut fa poc la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria vital i artística i el Micròfon de l’Any de Ràdio Mollet al 2019.

Fer. L’humor amable s’inaugura el proper dissabte 18 de gener, a les 18.30 h. La inauguració comptarà amb la presència de Fer i de Kap, així com de la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita i de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs. L’exposició es podrà veure al Museu Abelló fins el 14 d’abril.

Sant Vicenç al Museu Abelló

Com és habitual, el Museu Abelló ens proposa un seguit d’activitats per celebrar la Festa Major d’hivern. A banda de la inauguració de l’exposició sobre Fer, el dissabte 18, a les 12 del migdia, s’inaugurarà una nova mostra al Racó de l’Artista, Tiempo al tiempo, a càrrec d’Óscar Moya. Els dies 18, 19 i el 22 de gener, hi haurà jornada de portes obertes al Museu i a la Casa del Pintor. A més, el dimecres 22 s’organitza un taller familiar per dibuixar ninots en pedretes. Per finalitzar, el diumenge 26 de gener, a les 12 h, hi haurà una visita comentada a l’exposició Fer. L’humor amable.


Dossier premsa

Document Dossier premsa (536 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès