Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Cursa de Sant Vicenç, el festival de l’atletisme

15/01/2020

Esports

La XXI Cursa Popular de Sant Vicenç – 10è Memorial Jordi Solé Tura se celebrarà el diumenge 26 de gener en el marc de la Festa Major d’Hivern de Mollet del Vallès.

La 1a tinenta d’Alcaldia de l’Ajuntament de Mollet, Mireia Dionisio, el president del Club Atlètic Mollet, Marcos Venteo, i un dels membres de la junta, Raúl García, van presentar ahir al vespre la XXI Cursa Popular de Sant Vicenç – 10è Memorial Jordi Solé Tura al consistori.

L’esdeveniment començarà a les 10.30 h, a l’avinguda del Parc, i finalitzarà a la Pista Municipal d’Atletisme. Com cada any tindrà dos recorreguts: un de 10 quilòmetres per la ciutat de Mollet i l’Espai Rural de Gallecs, i un altre de 5 quilòmetres íntegrament urbà. A més a més també es portarà a terme la 2a Cursa de membres del cossos de seguretat pública, la International Police Association Vallès Oriental, IPA.

La 1a tinenta d’Alcaldia, Mireia Dionisio, va destacar que el dia 26 de gener es calcula que hi haurà “un miler de corredors i corredores del municipi i de fora que tornaran a situar Mollet al mapa i com a referent del món esportiu” i va agrair la tasca del Club Atlètic Mollet i del centenar de persones voluntàries que participen en l’organització de la cursa.

El president del Club Atlètic Mollet, Marcos Venteo, va animar la ciutadania que participi a la XXI Cursa de Sant Vicenç per tornar-la a convertir “en una festa de l’atletisme” i va anunciar que el CAM celebrarà el seu 90è aniversari l’any que ve “amb moltes sorpreses”.

Durant l’acte també es va presentar l’obsequi per a les persones que hi participaran: samarreta fúcsia i negra, i pantaló negre. Al final de la cursa, els corredors i corredores podran personalitzar-la amb el seu nom i el temps aconseguit.

Les inscripcions ja es poden fer a la pàgina web del Club Atlètic Mollet www.camollet.cat


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès