Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Policia Municipal fa més de 600 proves d’alcoholèmia durant la campanya de Nadal

16/01/2020

Seguretat Ciutadana

Els agents van portar a terme un total de 611 proves preventives d’alcoholèmia i la majoria van donar negatiu.

El dispositiu de Nadal 2019-2020 de la Policia Municipal de Mollet del Vallès es va fer entre el 4 de desembre i el 6 de fener. Dues de les campanyes d’aquest dispositiu són la de prevenció d’alcohol i drogues, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit, i la Grèvol, de seguretat als comerços.

En la primera campanya, la Policia Municipal va portar a terme 611 controls preventius d’alcoholèmia, 602 dels quals van ser negatius i 9 van ser positius. En el moment de fer alguns dels controls, els agents també van detectar i denunciar algunes infraccions per no disposar de l’assegurança obligatòria, per no tenir el carnet de conduir o per haver perdut tots els punts.

Pel que fa la segona campanya, les visites dels agents als comerços de la ciutat es van centrar a actualitzar les dades dels establiments en cas de necessitar localitzar els propietaris, posar al dia els telèfons de contacte de la Policia Municipal i dels Serveis Municipals, compartir consells de seguretat i recollir suggeriments dels barris.

El patrullatge per prevenir robatoris als comerços es va portar a terme a les mateixes zones comercials i es va completar amb controls de circulació a les entrades i sortides del municipi.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès