Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Diputació de Barcelona posa com a exemple les polítiques d’innovació i formació de Mollet

28/02/2020

Actualitat

La diputada delegada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Maria Menor, ha visitat aquest divendres Mollet per interessar-se per les diferents estratègies municipals adreçades a la innovació i la reactivació econòmica. En especial, la diputada ha elogiat la tasca que s’està fent des del Mollet Hub. La trobada amb l’alcalde Josep Monràs també ha servit per posar-se al dia sobre d’altres iniciatives dutes a terme a Mollet i sobre les quals la Diputació podria ajudar a dinamitzar.

Segons Eva Maria Menor “Mollet està duent a terme un seguit d’estratègies de creixement econòmic treballant especialment la innovació i la formació en espais com ara el Mollet Hub que són un exemple d’iniciativa local i que creiem que poden servir per ser exportades a d’altres municipis de la província”.

De la seva banda, l’alcalde Josep Monràs, ha destacat que “aquesta trobada serveix per actualitzar les nostres demandes amb l’objectiu que la Diputació segueixi col·laborant en la dinamització de diferents projectes que estem realitzant”.

Monràs també ha destacat que “un ens supramunicipal com és la Diputació de Barcelona posi com a exemple d’iniciativa municipal d’innovació, creativitat o formació el Mollet Hub i ho faci també com a model a seguir arreu del territori”.

Justament, després de signar el Llibre d’honor, la diputada Eva Maria Menor, acompanyada de Josep Monràs, han visitat les instal·lacions de Mollet Hub.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès