Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet posa en marxa dues comissions per fer el seguiment del coronavirus

11/03/2020

Salut

Les comissions de seguiment estan presidides per l’alcalde Josep Monràs. Una es reunirà cada dia i l’altra, setmanalment per analitzar l’evolució del coronavirus a la ciutat i arreu.

Aquestes comissions estan formades per responsables tècnics de Salut Pública, Serveis Socials, Educació, Serveis Personals, Seguretat Ciutadana, Recursos Humans i d’altres àrees de l’Ajuntament de Mollet. L’objectiu és aplicar les mesures que va decidint el departament de Salut de la Generalitat i el Ministeri de Sanitat del Govern espanyol per prevenir i lluitar contra el coronavirus.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha destacat que “qui marca les directrius del què s’ha de fer són els professionals del departament de Salut de la Generalitat”. Monràs ha reiterat la crida a la “tranquil·litat i sentit comú”, i ha recordat que “la por és una mala companya de viatge”.

1r cas de coronavirus

El departament de Salut va confirmar ahir el primer cas de coronavirus a Mollet. Es tracta d’un home gran que va ser ingressat a l’Hospital de Mollet i que, posteriorment, va ser traslladat a un centre hospitalari de Barcelona per poder-li fer un millor seguiment, com ha passat en d’altres casos de la comarca.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès