Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Ban de l'alcalde

13/03/2020

Avisos

Benvolguda veïna, benvolgut veí,

Estem davant d'una situació d'emergència sense precedents en els últims anys.

És per aquest motiu que us vull transmetre un missatge de confiança i fer-vos saber, de primera mà, que estem adoptant totes les directrius que ens marquen les autoritats competents, i d'altres més específiques, per preservar la nostra salut i per combatre la propagació del virus. 

Des de fa dies, vam crear un Comitè d'Emergències Municipal per fer un seguiment exhaustiu i immediat, per prendre totes les mesures necessàries en funció de l'evolució dels esdeveniments.

Us podeu informar de tot a través del web molletvalles.cat i de les diferents xarxes socials municipals. També hem habilitat diferents nous canals d'informació addicionals específics per resoldre qualsevol dels vostres dubtes en relació al Coronavirus:

- Telèfon de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de dilluns a dijous de 9 a 18 h ininterrompudament i divendres de 8 a 15 h. 93 571 95 00. 

- WhatsApp 683 553 250. 

- Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat

- Canals d’informació municipals habituals (twitter: @ajmollet, Facebook: ajuntamentmollet, Instagram: @viumollet i el web municipal: https://www.molletvalles.cat/ ).

Us demano la vostra col·laboració i apel.lo a la vostra responsabilitat perquè feu cas a totes les recomanacions: reduir els desplaçaments, evitar les aglomeracions i minimitzar el contacte físic amb altres persones, entre altres.

Us emplaço a seguir les recomanacions del Govern de la Generalitat i de les autoritats sanitàries canalsalut.gencat.cat i telèfon 061 de Salut respon.

Cadascú de nosaltres ha de liderar i ser exemple d'aquesta lluita comú. Junts ens en sortirem abans. Segur!

Gràcies per la vostra comprensió i no dubteu en contactar-nos per esvair qualsevol dels vostres dubtes i inquietuds.

Ara, més que mai, al teu costat.

Josep Monràs
Alcalde
Mollet del Vallès, 13 de març de 2020

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès