Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Noves mesures per a la prevenció i el control de la infecció del coronavirus aprovades per la Generalitat

14/03/2020

Avisos

Aquestes mesures que detallem a continuació, se sumen a les ja anuncia-des amb anterioritat. L'objectiu de totes és reduir el risc de contagi per pro-tegir a la nostra gent gran i persones vulnerables i al personal sanitari que està fent una tasca encomiable.

Aconsellem no anar a l'hospital si no és una urgència. Trucar al 112 per a emergències. I per suposat, seguir els consells bàsics de salut com rentar-se les mans, quedar-se a casa i restringir el contacte amb d'altres persones. 

Demanem calma, sentit comú i col·laboració, tots i totes podem frenar la propagació del virus.

Des de les 00 hores d’aquest 14 de març, i amb una vigència mínima de 15 dies, entren en vigor un seguit de noves mesures per prevenir i controlar  el SARS-CoV-2.


Noves mesures:

-       Segons decret de la Generalitat de Catalunya, es tanquen bars, cafeteries, restaurants (inclòs el Moll Petit) i altres establiments de restauració excepte els que estiguin ubicats en establiments hotelers i centres sanitaris o social residencials.


-       El Mercat Municipal roman obert en el seu horari habitual i té garantit el subministrament d'aliments. S’han col·locat controls als accessos per garantir que no se supera la restricció d'un terç. S’anirà deixant entrar les persones per garantir el compliment de la norma d'aforament el que pot generar algunes cues a l'exterior.

-       Les botigues d’alimentació, supermercats, drogueries, menjà preparat, farmàcies i similars romandran obertes, per ser considerades serveis essencials, també han de complir la norma d'1/3 de l'aforament el que pot generar algunes cues a l'exterior.

-       Es tanquen tots els centres de l’ISMD (Taller Alborada, CEDIAP i El Bosc). Els monitors faran un seguiment dels usuaris més vulnerables.

 

-       L'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) i els centres cívics i culturals, no faran atenció al públic. L'OAC farà atenció telefònica

 

- La Deixalleria, no farà atenció al públic fins l'1 d'abril, ampliable segons evolucioni la situació.

 

-  Protecció Civil, recomana no portar als nens i nenes als parcs infantils i limitat al màxim els contactes amb gent i les aglomeracions.

 

Agraïm a la ciutadania la seva col.laboració i sentit comú. #YomeQuedoenCasa

 

Per a més informació: 

Recorda que la Generalitat de Catalunya té habilitat telèfons:

-       061: en cas de símptomes

-       012 i 112: per informació genèrica.

I els canals municipals:

-       WhatsApp 683 553 250

-       Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat

-       Canals d’informació municipals habituals (twitter: @ajmollet, Facebook: ajuntamentmollet, Instagram: @viumollet i el web municipal: https://www.molletvalles.cat/ ).


Documents relacionats

Document Questionari-restriccions-COVID19 (523 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès