Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Govern de Mollet assegura serveis bàsics i la protecció de les famílies més vulnerables

16/03/2020

Avisos

El Comitè d’Emergències Municipals presidit per l’alcalde Josep Monràs s’ha reunit de nou avui per fer un repàs de les mesures adoptades per fer front al coronavirus i seguir coordinant les tasques per complir amb el decret d’estat d’alarma declarat pel Govern espanyol a tot el país.

En especial s'ha fet un seguiment dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Mollet del Vallès que estan treballant en coordinació amb la Generalitat de Catalunya per assegurar el suport a les famílies més vulnerables de la ciutat i també es coordinen amb el Banc dels Aliments i les entitats que el gestionen, com són la Creu Roja i Càritas, per garantir-los aliments i les necessitats més urgents.

 

L’Ajuntament de Mollet del Vallès recorda que:

 

-        El servei d’atenció domiciliaria continua actiu i s'ha reforçat l'atenció telefònica per fer seguiments dels casos.

 

-        S'ha ampliat el seguiment per a les persones usuàries dels Centres de Dia de Gent Gran, i a les persones usuàries i treballadores del IMSD que són persones de risc, en coordinació amb la Generalitat

 

-        S'han reforçat els serveis d'atenció telefònica de l’Ajuntament i es poden fer tràmits online les 24 h del dia a través de la seu electrònica.

 

-        Els espais públics com parcs, pistes esportives, parcs infantils i correcans estan tancats.

 

-        S'ha demanat als centres d'ensenyament, que estan en contacte amb els alumnes per fer classe online, que enviïn missatges a l’alumnat perquè respectin l'aïllament i es quedin a casa.

 

-        El Mercat Municipal està obert en l’horari habitual. La porta d'accés és la de la plaça Major. La resta només són portes de sortida.Els canals d'informació de la Generalitat sobre el coronavirus:

012  Informació general   

 

061 Símptomes   

 

112 EmergènciesEls canals d’informació de l’Ajuntament de Mollet sobre el coronavirus:

Whatsapp (per escrit): 683553250


Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat


Xarxes socials municipals: Facebook: ajuntamentmollet; Twitter: @ajmollet;  Instagram: viumollet


Web: www.molletvalles.cat

 

Us recordem que només cal anar a l’hospital en cas de necessitat. Des de l’Ajuntament volem expressar el nostre suport al personal sanitari que treballa a l’Hospital de Mollet i que dona cobertura a molts municipis de la comarca per la tasca encomiable que està portant a terme per fer front al coronavirus.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès