Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Primeres sancions de la Policia Municipal per incomplir les mesures decretades pel coronavirus

16/03/2020

Avisos

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha començat a imposar les primeres sancions a establiments i per saltar-se les mesures decretades pel govern per fer front a l’expansió del coronavirus. La Policia Municipal també actuarà sobre aquelles persones que se saltin les mesures decretades i trenquin o saltin els precintes que s’han col·locat en diferents espais oberts de la ciutat.

Des d'aquest diumenge, les forces i cossos de seguretat de l'Estat, les policies municipals i els Mossos d'Esquadra, ja han començat a imposar sancions a establiments que obrin sense estar autoritzats per fer-ho i a tot aquells que es saltin les mesures establertes, com ara trencar o saltar precintes, fer pràctiques esportives a l’aire lliure o sortir al carrer sense una causa justificada.

Per tot plegat, l’Ajuntament de Mollet segueix demanant la col.laboració ciutadana i que la gent segueixi les recomanacions quedant-se a casa i que només surti en els casos permesos pel decret establert pel govern espanyol.

Així, l’Ajuntament demana calma, sentit comú i agraeix la col.laboració ciutadana, ja que només entre tots i totes podrem frenar la propagació del virus. #EmQuedoAcasa  #YomeQuedoenCasa

 

Per a més informació: ​

Telèfons disponibles per la Generalitat de Catalunya:

-       061: en cas de símptomes​

-       012: informació general

-       112: per emergències

 

Canals  municipals

-       Whatsapp (per escrit): 683 553 250

-       Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat

-       Canals d’informació municipals habituals (twitter: @ajmollet, Facebook: ajuntamentmollet, Instagram: @viumollet i el web municipal: www.molletvalles.cat ).​

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès