Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Paquet de mesures econòmiques del Govern Municipal adreçat al comerç local i a les famílies més vulnerables

17/03/2020

Avisos

El Govern Municipal de l’Ajuntament de Mollet posa en marxa un seguit de mesures econòmiques adreçades a pal·liar els efectes que arran del coronavirus està patint el teixit comercial de la ciutat i que se sumen a les que ja estan en marxa per donar suport a les persones i famílies més vulnerables.

Mesures Mollet

Amb l’objectiu de protegir també des del món local el comerç de la ciutat i ampliar les mesures que ja estan en marxa per donar suport a les persones i families més vulnerables,  el Govern Municipal anuncia les següents noves mesures:

1. Pla individualitzat per ajornaments o fraccionaments de tributs municipals, sense recàrrecs.

Pels dies tancats en aplicació del Real Decret:

2. Exempció del tribut de residus comercials a comerços o establiments de restauració tancats al públic

3. Devolució de la taxa de terrasses

 

Compliment de les normes

Fins aquests moments, la Policia Municipal de Mollet ja ha posat 15 sancions, 3 de elles a establiments, per no complir les normes establertes per fer front a la propagació del coronavirus. L’Ajuntament recorda que les multes lleus poden anar dels 100 als 600€ i les greus de 601 als 30.000 €.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollet demana calma i sentit comú i agraeix la col·laboració ciutadana, a l’hora que demana que se segueixin les recomanacions quedant-se a casa i que només es surti en els casos permesos pel decret establert pel govern.  #EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa

El conjunt de mesures es sumen a les que s’han pres els darrers dies en relació amb el Coronavirus. El Govern municipal treballa diàriament per analitzar la situació i prendre les decisions que correspongui.

Per a més informació:

Telèfons disponibles per la Generalitat de Catalunya:

061: en cas de símptomes​

012: informació general

112: per emergències

Canals municipals

Whatsapp (per escrit): 683 553 250

Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat

Canals d’informació municipals habituals (twitter: @ajmollet, Facebook: ajuntamentmollet, Instagram: @viumollet i el web municipal: www.molletvalles.cat ).​

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès