Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament aprova per Decret d’Alcaldia garantir el servei de bus a Mollet tot i reduir les freqüències com a mesura de prevenció davant el brot de Coronavirus

18/03/2020

L’alcalde Josep Monràs, a través d’un decret d’alcaldia, i atenent la resolució del Departament de Territori i Sostenibilitat sobre les noves mesures de funcionament dels serveis de transport públic per combatre la propagació del coronavirus, reduir la freqüència de busos passant de tres a dos diaris. Tot i aquesta reducció, es garanteix el servei amb els horaris que s’estableixen habitualment al mes d’agost.

La mesura també ve provocada per la menor mobilitat que s’està experimentant aquests dies, i en aquest sentit, l’Ajuntament agraeix als molletans i a les molletanes el seu compromís i la seva solidaritat en aquests moments tant  excepcionals que s’estan vivint. De fet, hores d’ara, la mobilitat s’ha reduït fins al 90%. 

Així, a partir de demà, com a mesura preventiva, els horaris de pas dels busos seran els habituals del mes d’agost passant de tres busos a dos diaris i se seguirà aplicant la norma d’aforament màxim del passatge d’1/3 de la capacitat dels vehicles. Quan s’arribi a aquesta capacitat, el bus no s’aturarà fins que algun usuari o usuària baixi i deixi mes espai.

Mentrestant, els conductors d’autobusos seguiran sense vendre bitllets i donar bescanvi. Els bitllets i títols de transport s’hauran de comprar a les màquines o als estancs.

També amb la voluntat de garantir el servei, en el cas que algun conductor causes baixa, està garantida la seva substitució.

Afegir també que en compliment estricte de les normatives i mesures sanitàries, els busos de Mollet són netejats diàriament amb canons d’ozó per garantir la seva desinfecció.

Es poden consultar els nous horaris a www.molletvalles.cat

 

Per a més informació: ​

Telèfons disponibles per la Generalitat de Catalunya:

061: en cas de símptomes​

012: informació general

112: per emergències

Canals municipals

Whatsapp (per escrit): 683 553 250

Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat

Canals d’informació municipals habituals (twitter: @ajmollet, Facebook: ajuntamentmollet, Instagram: @viumollet i el web municipal: www.molletvalles.cat ).​


Document relacionat

Document Horaris Bus a partir del 19 de març  (922 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès