Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Monràs envia un missatge de suport i solidaritat a les ciutats agermanades i als municipis amb un estret vincle amb Mollet arran del Covid-19

18/03/2020

Acció Institucional

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha enviat una carta de suport i solidaritat als ajuntaments de les ciutats europees de Ravensburg, Montélimar, Rivoli i Torres Vedras, i a la ciutat nord-africana de Nabeul per la difícil situació en què es troba Europa i el món sencer a causa del coronavirus.

A la carta, Josep Monràs expressa la seva solidaritat i la de Mollet del Vallès cap a la ciutadania dels municipis agermanats de Ravensburg (Alemanya), Montélimar (França) i Rivoli (Itàlia), i a les localitats de Torres Vedras (Portugal) i Nabeul (Tunísia), que tenen un estret vincle amb Mollet.

Monràs diu a la missiva que “també sou part de la nostra comunitat i els nostres pensaments són amb vosaltres durant aquest període”. És en aquests moments, afegeix Monràs, “quan sentim el nostre compromís amb vosaltres amb més intensitat”.

L’alcalde de Mollet transmet també a les cinc ciutats que està convençut que “superarem aquest desafiament, vencerem la malaltia del coronavirus i aquesta victòria ens farà més forts a tots i totes.”


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès