Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament posposa les fires i festes previstes per aquest abril com a mesura de prevenció pel coronavirus

19/03/2020

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Mollet, i seguin amb el mateix criteri aplicat fins ara de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries adreçades a pal·liar els efectes del coronavirus, ha decidit posposar els esdeveniments culturals previstos per aquest mes d’abril i on tradicionalment si aplega un nombre important de gent.

Així, les dues grans activitats culturals que tradicionalment Mollet acull el mes d’abril a l’espai públic com són la Mostra de Titelles i Sant. Jordi queden posposades.

La Mostra de Titelles, prevista per als 3, 4 i 5 d’abril, es posposa fins una nova data que en el seu moment, quan les condicions així ho permetin, l’Ajuntament donarà a conèixer.    

De la seva banda, la diada de Sant Jordi del 23 d’abril també es posposa amb la previsió que se celebri quan es faci de forma conjunta a tot Catalunya.

Activitats on-line

Amb l’objectiu de fer més portable la situació de confinament que també estan patint els molletans i les molletanes, l’Ajuntament està treballant per poder posar en marxa la setmana vinent una nova iniciativa municipal com serà un programa d’activitats d’oci, culturals i esportives, on-line.

En aquest sentit, una vegada més, l’Ajuntament agraeix el comportament, la maduresa i la solidaritat que en aquests moments excepcionals està posant de manifest la ciutadania de Mollet, alhora que l’anima a seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries, ja que d’aquesta situació només en sortirem amb la implicació de tothom. #EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa

Informació necessària: ​

Telèfons disponibles per la Generalitat de Catalunya:

061: en cas de símptomes​

012: informació general

112: per emergències

Canals municipals

Whatsapp (per escrit): 683 553 250

Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat

Canals d’informació municipals habituals (twitter: @ajmollet, Facebook: ajuntamentmollet, Instagram: @viumollet i el web municipal: www.molletvalles.cat ).​

Oficina d’Atenció Ciutadana 93 571 95 05 (de9 a 18 h de dilluns a dijous i de 9 15 h els divendres )


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès