Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament fa d’intermediari en la confecció de mascaretes entre la ciutadania i Robin Hat per garantir-ne l’esterilització

30/03/2020

Avisos

Davant la consulta de diverses persones voluntàries que s’ofereix a confeccionar mascaretes des de casa, l’Ajuntament de Mollet ha decidit fer d’intermediari entre el voluntariat i l’empresa Robin Hat, que fa mascaretes i casquets per al personal sanitari. Robin Hat és una petita empresa que es dedica a confeccionar mascaretes i els famosos casquets de colors per a cirurgians i cirurgianes. Amb la pandèmia provocada pel coronavirus, la companyia fabrica ara mascaretes gratuïtament i després les reparteix als centres sanitaris.

El material que fan servir és de donacions i les persones que cusen les mascaretes són voluntàries.

Davant l'oferiment de diverses persones per confeccionar mascaretes des de casa, l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha sumat  a la iniciativa de Robin Hat i ha decidit fer d’intermediari per garantir que les mascaretes estiguin esterilitzades i puguin fer-se servir pel personal sanitari sense risc per a la seva salut.

Així, personal tècnic de l’Ajuntament es desplaçarà a aquesta empresa, recollirà el material (roba, gomes...) i el distribuirà entre les persones que s’han ofert com a voluntàries per fer mascaretes des de casa.

Quan ja estan acabades, l’Ajuntament les anirà portant a Robin Hat  que les reparteix als centres sanitaris, com ara l’Hospital de Mollet.

Abans de confeccionar mascaretes, les persones que hi estiguin interessades s’han d’apuntar al canal Voluntariat Covid-19 que hi ha al web municipal:

https://www.molletvalles.cat/continguts/actualitat/covid19-a-mollet/voluntariat-covid-2/formulari-voluntariat-per-confeccio-de-mascaretes/ 

L’Ajuntament es posarà en contacte i, si reuneixen els requisits imprescindibles, el principal és disposar de màquina de cosir semi profesional o industrial, se’ls facilitarà totes les indicacions per tal que puguin col·laborar en la seva elaboració.

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

       Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

Canals municipals

  • Whatsapp (per escrit): 683 553 250
  • Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat
  • Canals d’informaió municipals habituals:

              - Twitter: @ajmollet

              - Facebook: ajuntamentmollet

              - Instagram: @viumollet

              - Web municipal: www.molletvalles.cat 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica):93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Social i Servei d’Atencio a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits on line les 24 h a travès de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa  #JoActuo

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès