Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament dona ajuda domiciliària a gairebé 200 famílies

30/03/2020

Acció Institucional

La comissió tècnica d'Emergències del Covid-19, presidida per l'alcalde, s’ha tornat a reunir aquest dilluns per avaluar els efectes de les mesures que s’han pres fins ara per fer front a la situació fruit de la crisi del coronavirus i adoptar-ne de noves.

En aquest sentit, l’Ajuntament vol agrair a la ciutadania el seu compromís i solidaritat per la resposta que està donant davant les mesures preventives adoptades pel consistori molletà.

Com a exemple, fins aquests moments, a l’apartat de voluntariat del web municipal s’han apuntat més de 95 voluntaris amb els qual s’està contactant per consensuar horaris i tipus d’ajuts a oferir.  

Pel que fa la resposta a la iniciativa d’oci on-line que es va posar en funcionament divendres passat, fins ara ja s’ha arribat a més de 1000 persones. Aquesta oferta s’anirà ampliant i reformant periòdicament.

En referència a d’altres actuacions que també estan en marxa, actualment el Servei d’Atenció a Domicili està atenent prop de 200 persones, alhora que l’Oficina d’Atenció Ciutadana, els Serveis Socials Municipals i el Servei d’Atenció a la Dona segueixen donant assistència telefònica.

En relació a les tasques de desinfecció dels espais públics es continua reforçant  l’entorn de les residències, l’Hospital, Centres d’Atenció Primària, així com els voltants de les farmàcies i botigues de tots els barris de la ciutat que estan obertes.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollet està a l’espera de rebre resposta sobre la petició que el passat 25 de març va fer l’alcalde Josep Monràs a la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, per tal que la Unitat Militar d’Emergències  (UME) complementi la feina dels serveis municipals de desinfecció en la lluita contra la propagació del Covid-19.

LAjuntament segueix fent d’intermediari entre la ciutadania i l’empresa Robin Hat per a la confecció de mascaretes per garantir-ne l’esterilització. En la mateixa línea,  un cop es va saber l'eficàcia de les màscares de busseigEasybreath, l’Ajuntament va fer gestions amb l'empresa Decathlon,que ha donat totes les que tenia disponibles a l'Hospital de Mollet a la vegada  que s'ha ofert per aconseguir-ne més per si fossin necessàries.

D’altra banda, en la reunió d’aquest dilluns s’ha decidit prorrogar fins a nou avís l’anul·lació del Mercat Setmanal dels dimarts i anul·lar totes les activitats previstes a la via pública o als equipaments durant tot el mes d’abril. Pel que fa les previsions de més enllà, l’Ajuntament segueix en contacte permanent amb les entitats de Mollet per valorar que es farà amb les activitats previstes al maig. 

Per tot plegat, l’alcalde de Mollet Josep Monràs també vol agrair als treballadors i treballadores municipals el seu compromís i sobreesforç en aquests moments tant excepcionals per garantir que la ciutat funcioni.

  

Informació necessària

 Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

    Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

       Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

-        Twitter: @ajmollet

-        Facebook: ajuntamentmollet

 -        Instagram: @viumollet

 -        Web municipal: www.molletvalles.cat 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

 Serveis Social i Servei d’Atencio a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits on line les 24 h a travès de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

                                               #EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa  #JoActuo

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès