Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Govern municipal modificarà el calendari fiscal

06/04/2020

Avisos

La comissió tècnica d'Emergències del Covid-19, presidida per l'alcalde, s’ha tornat a reunir aquest dilluns per avaluar els efectes de les mesures que s’han pres fins ara per fer front a la situació fruit de la crisi del coronavirus i adoptar-ne de noves.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollet vol agrair a la ciutadania el seu compromís i solidaritat per la resposta que està donant davant les mesures preventives adoptades pel consistori molletà.

Calendari Fiscal

El Govern municipal modificarà el calendari fiscal municipal.

Els principals criteris que es tindran en compte són: posposar la data de pagament dels tributs municipals, el fraccionament de rebuts sense interessos i la possibilitats de fer plans individualitzats per a les famílies i persones més afectades.

Voluntariat

A l’apartat de voluntariat ja hi consten inscrites prop de 150 persones amb les quals es continua contactant per consensuar horaris i tipus d’ajuts a oferir. Entre elles també hi ha les persones que s’han apuntat com a voluntariat per cosir mascaretes.

Una part d’aquestes persones inscrites ja ha començat a fer algunes accions de voluntariat comprant a persones que ho han sol·licitat.

Comunicació de necessitats

El canal de petició de comunicació de necessitats està en marxa i ja s’han començat a rebre les primeres peticions de suport que van encaminades, principalment, a ajuts puntuals per comprar medicaments o anar a fer la compra.

Suport a les famílies més vulnerables

Ha finalitzat el repartiment de les targetes moneder de la Generalitat de Catalunya a les famílies que tenien concedides beques menjador i les usuàries del Casal Obert.

Els serveis socials municipals continuen fent atenció telefònica i també continua fent el seguiment de la situació que viuen moltes famílies en situació de vulnerabilitat o en risc d’estar-ne. Els ajuts són personalitzats i s’avalua cada cas individualment.

Pagament entitats socials

Aquesta setmana quedaran pagades les subvencions a entitats de caire social i a  les vinculades a la prestació d'un servei municipal per un valor de prop de 50.000 €

Horts per autoconsum

Demà es donarà a conèixer el circuit per permetre l’accés d’una manera segura i ordenada als horts per autoconsum de Gallecs i El Calderí.

Les instruccions d’accés es notificaran als interessats i es tindrà en compte l’accés d’una persona a l’hort  i les instruccions per si aquestes persones volen fer donació de l’excedent de producció dels horts per no malbaratar productes.

Activitats de pública concurrència

Les activitats estan anul·lades fins al 1r cap de setmana de maig.

Es continua en contacte amb totes les entitats que tenien programades activitats al mes de maig per analitzar-les individualment.

Oci a Casa, gaudeix sense risc

S’han obert  més opcions d’oci i s’han anat ampliant les ja existents. Fins al moment s’han sobrepassat les 3.000 visualitzacions.

Desinfeccions dels espais públics

Es continua reforçant l’entorn de les residències, l’Hospital, Centres d’Atenció Primària, així com els voltants de les farmàcies i botigues de tots els barris de la ciutat que estan obertes.

La setmana passada es va contar amb el suport de la UME que va complementar les tasques de desinfecció que es fan diàriament a la ciutat.

Per tot plegat, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, vol tornar a enviar un missatge de suport i agraïment, en nom de la ciutat, “a tots els professionals sanitaris i de residències, i també un missatge a la ciutadania perquè continuï amb el confinament”.

Segons l’alcalde, “sembla que les xifres avalen una certa normalització de la pandèmia, però encara no hem guanyat. Per això, ara més que mai, hem de continuar fent cas de les recomanacions de l’estat d’alarma i quedar-nos a casa. No podem far cap pas enrere. Junts ens en sortirem.”

 

Informació necessària

 

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

       Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

Canals municipals

 

  • Whatsapp (per escrit): 683 553 250
  • Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat
  • Canals d’informaió municipals habituals:

                Twitter: @ajmollet

                Facebook: ajuntamentmollet

                Instagram: @viumollet

                Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Social i Servei d’Atencio a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits on line les 24 h a travès de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès