Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Monràs demana a la Generalitat que no es desentengui de les seves obligacions amb les residències de Mollet

08/04/2020

Gent Gran

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha respost la carta del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homnari, demanant-li que “assumeixi la coordinació de les desinfeccions internes d’aquests centres” i que “doni suport i faci arribar el material de protecció a les residències”.

En la missiva del departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat  es demanava a l’Ajuntament de Mollet del Vallès que s’encarregués de la desinfecció interna de les seves residències i que, si no ho podia assumir, que es comuniqués a la conselleria per coordinar-ho amb la delegació del Govern a Catalunya i, si s’esqueia, activar la Unitat Militar d’Emergències (UME).

La resposta per carta de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha estat recordar al conseller Chakir El Homnari que “una vegada més, els ajuntaments ens trobem que la Generalitat ens delega una responsabilitat que no ens pertoca, sense consultar-nos prèviament i sense acompanyar-la de cap aportació econòmica per portar-la a terme”.

Monràs afegeix que des que va començar la crisi del Covid-19 “la Generalitat ha deixat orfes als ajuntaments i les comunicacions que ens hem trobat són decisions ja preses, en què la Generalitat es desentén de les seves obligacions i les trasllada directament als ajuntaments, per carta o per televisió”.

L’alcalde de Mollet recorda també que els ajuntaments fan més del que els pertoca donat que “estem destinant recursos municipals per fer allò que no fa la Generalitat, com per exemple aconseguir i traslladar material de protecció a hospitals i residències”. Monràs lamenta que en aquesta crisi sanitària, l’actuació del departament de Treball, Afers Socials i Famílies “no ha estat a l’alçada de les circumstàncies”.

 

Informació necessària

 

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

 

      Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

       Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

 

-       Facebook: ajuntamentmollet

 

-        Instagram: @viumollet

 

-       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

 Serveis Social i Servei d’Atencio a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits on line les 24 h a travès de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès