Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament de Mollet amplia la gratuïtat del bus urbà fins el proper dilluns 13 d'abril

09/04/2020

Mobilitat

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha decidit ampliar la gratuïtat del bus urbà fins dilluns 13 d’abril, amb horaris de dissabte, en ser festius divendres i dilluns. D'altra banda, a partir de dimarts 14 d'abril es recuperarà el servei i horaris que oferia la ciutat amb dos autobusos.

Tot i que l’Ajuntament segueix demanant als molletans i molletanes la responsabilitat de quedar-se a casa, com està passant fins ara, hi ha sectors de la població que necessiten desplaçar-se, ja sigui perquè formen part de serveis essencials o perquè han d’anar a l’Hospital o als Centres d’Atenció Primària. El consistori va sumar-se a la proposta de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de transport públic perquè el  bus urbà fos gratuït del 2 al 9 d'abril. L'Ajuntament ha decidit ampliar la seva gratuïtat fins el proper dilluns 13.


L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha decidit ampliar la gratuïtat del bus urbà uns dies més. Així, a Mollet el servei de bus urbà serà gratis fins el proper dilluns 13 d'abril, amb horaris de dissabte, en ser festius divendres i dilluns. D'altra banda, partir de dimarts 14 d'abril, es recuperarà el servei i horaris que oferia la ciutat amb dos autobusos.

Com a mesures de prevenció, segons l'estat d'alarma vigent, se seguirà aplicant la norma d’aforament màxim del passatge d’1/3 de la capacitat dels vehicles i els conductors d’autobusos seguiran sense vendre bitllets i donar bescanvi. Els bitllets i títols de transport s’hauran de comprar a les màquines o als estancs. D'altra banda, i en compliment estricte de les normatives i mesures sanitàries, els busos de Mollet es netegen diàriament amb canons d’ozó per garantir-ne la desinfecció.

 

Informació necessària

 Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

 

      Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

       Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

 -        Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

 Serveis Socials i Servei d’Atenció a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès