Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Prop de 300 sancions per no respectar el confinament

10/04/2020

Convivència

La Policia Municipal ha posat prop de 300 sancions a persones que no complien l’ordre de confinament. L’Ajuntament de Mollet vol recordar que malgrat que les dades d’aquests darrers dies, sense deixar de ser dramàtiques, sembla que tendeixen a remetre, no ens podem relaxar i hem de seguir complint amb aquest compromís social pel bé de tots i de totes.

En el mateix sentit, l’Ajuntament també recorda que com a servei públic pel bé comú, la Policia Municipal està reforçant els controls, ja sigui dins de la ciutat o a la zona no urbana, i que, en cas d'incompliment,  no hi ha ni avisos ni alertes, directament es procedeix a tramitar la sanció donat que qui incompleix posa en risc la salut de tota la ciutadania.

Es recorda que les sancions poden arribar fins als 30.000 € . Fins ara s’han realitzat 2.100 controls a persones, vehicles i establiments.

Algunes de les sancions, per exemple, han estat arran de la detenció d'un home per desobediència i atemptat contra els agents, que estava a l'interior del seu vehicle estacionat i amb un gos al seu interior, el qual, sense justificació i en intentar ser identificat per ser denunciat, va acometre contre els agents i contra el vehicle policial, tenia drogues, no tenia assegurança al vehicle i portava un arma prohibida. O el d'una persona que anava en bicicleta i que no volia aturar-se per a la seva identificació. També portava drogues i ja és la tercera vegada que és denunciat en dues setmanes.   

En paraules del Regidor de Seguretat Ciutadana, en general el comportament de la ciutadania com sempre esta sent exemplar, amb respecte, solidaritat i una coresponsabilitat màxima.

Continuem treballant en la mateixa línia, realitzant els controls de mobilitat tant de persones com de vehicles coordinats i en col·laboració amb la resta de cossos de seguretat.

A banda de realitzar aquests controls en la situació excepcional que vivint, continuem donant resposta a tots els serveis que van sorgint a la ciutat. 

Malgrat aquestes excepcions, una vegada més, el consistori vol agrair als ciutadans i ciutadanes de Mollet el seu compromís i solidaritat per no sortir de casa sense justificació, ja que, malgrat els inconvenients que suposa viure un confinament, estem posant de manifest que és la manera més eficaç per vèncer aquest repte que estem vivim. 

 

Informació necessària

 

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

       Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

  • Whatsapp (per escrit): 683 553 250
  • Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat
  • Canals d’informaió municipals habituals:

                        Twitter: @ajmollet

                        Facebook: ajuntamentmollet

                        Instagram: @viumollet

                        Web municipal: www.molletvalles.cat 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Social i Servei d’Atencio a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits on line les 24 h a travès de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès