Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs proposa a Vallès Visió incrementar les accions i la programació dirigida als infants

18/04/2020

Comunicació

L'alcalde de Mollet del Vallès i president de Vallès Visió, Josep Monràs, va proposar ahir al vespre a la televisió del Baix Vallès que reforci les iniciatives perquè els nens i nenes dels municipis del Consorci puguin explicar i compartir les seves vivències durant el període de confinament obligat a casa i esdevinguin encara més protagonistes dins de la seva programació especial mentre duri l'estat d'alarma.

Monràs afirma que "els nostres nens i nenes estan comportant-se com a autèntics herois durant el confinament. Què millor que compartir les seves vivències mitjançant un dibuix, un vídeo o un missatge, aprofitant la finestra oberta que ofereix Vallès Visió amb molts altres infants, sent encara més protagonistes de la programació a la nostra televisió.  Crec que serà una bona manera que s'ho passin bé i estiguin més entretinguts i entretingudes, animant i animant-se, i també per compartir i saber com viuen i veuen aquesta situació excepcional".

Josep Monràs aprofita per agrair als infants la seva valentia i paciència. Un missatge que trasllada al conjunt de la ciutadania, la qual, majoritàriament s'està comportant de forma molt responsable. 

Monràs va traslladar aquesta petició a la televisió ahir al vespre en el decurs de l'entrevista concedida per respondre les preguntes formulades per molletanes i molletans en relació a la situació actual a causa del coronavirus.

Durant l’entrevista va destacar la tasca que fa Vallès Visió i "el gran seguiment que teniu, havent doblat pràcticament la vostra audiència en aquest període de confinament i per l'important servei públic que doneu i que es comprova especialment en moments tan excepcionals com l'actual. Vull felicitar i agrair novament als treballadors i treballadores tant, de Ràdio Mollet com de Vallès Visió, la seva feina incansable per oferir-nos la millor informació local i de proximitat. Faig extensible aquest reconeixement a tot el periodisme local i en general, un servei essencial per informar-nos de forma immediata i amb detall a les nostres llars".

   

Informació necessària

 Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

       Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

                      Twitter: @ajmollet

                      Facebook: ajuntamentmollet

                       Instagram: @viumollet

                       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Socials i Servei d’Atenció a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits on line les 24 h a travès de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès