Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament repartirà mascaretes a 1.100 infants de famílies especialment vulnerables de la ciutat

23/04/2020

Salut

Davant l’anunci del govern de l’Estat de permetre que els infants puguin sortir al carrer, properament, a fer passejos, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha volgut fer arribar mascaretes a 1.100 infants de famílies especialment vulnerables de la ciutat.

Les mascaretes es faran arribar als infants que pertanyen a famílies en situació especial de risc i de vulnerabilitat  econòmica, segons una avaluació dels Serveis Socials municipals.

Les mascaretes que es lliuraran a aquests infants són com les que es van distribuir al transport públic. Són unes mascaretes higièniques que fan de barrera per contribuir a impedir la propagació del coronavirus i s’entregaran a la bústia de cada domicili a nom de cadascuna i cadascun dels infants beneficiaris.

L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, ha explicat que “encara no sabem si serà obligatori l’ús de mascaretes als infants que hagin de sortir al carrer. Malgrat tot, hem decidit fer arribar 2 mascaretes a cadascuna i cadascun d’aquests infants especialment vulnerables”.

Laregidora d’Infància, Núria Muñoz, ha afegit que: “és una mesura que aconsegueix un equilibri entre la protecció davant la pandèmia i el benestar emocional dels nens i nenes. La ciutadania ha demostrat en aquestes setmanes un gran compromís amb las mesures de confinament. Segur que seguiran tenint el mateix grau de compliment amb el que es refereix a les sortides amb els nens i nenes. És per això que des de l'Ajuntament volem ajudar a que aquells infants que més ho necessiten.”

D’altra banda, l’Ajuntament recorda que és important complir les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19 i complir les indicacions de les autoritats sanitàries respecte l’autorització de les sortides dels infants.

 

Informació necessària

 Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

      Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

                      Twitter: @ajmollet

                       Facebook: ajuntamentmollet

                       Instagram: @viumollet

                       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

 Serveis Socials i Servei d’Atenció a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès