Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Dispositius especials de la Policia Municipal a partir d’aquest diumenge

24/04/2020

Avisos

A partir d’aquest diumenge, coincidint amb el fet que els i les menors de 14 anys podran sortir al carrer una hora al dia, la Policia Municipal de Mollet durà a terme un seguit de dispositius especials, tant de matí com de tarda – vespre, per informar i per vetllar pel compliment de les condicions que s’han establert per aquest desconfinament parcial.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollet està convençut que la ciutadania, com fins ara, seguirà comportant-se amb responsabilitat i sentit comú, però davant d’aquesta nova situació, a cregut convenient reforçar la comunicació i la vigilància sobre les condicions que recull aquest nou Reial Decret i garantir que es respecten aquestes normes sancionant en el cas d’incompliment.

Es recorda què, caldrà seguir, en tot moment, la normativa fixada pel govern de l’Estat:

- Està permesa la sortida durant una hora, entre les 9 del matí i les 9 del vespre. L’Ajuntament recomana evitar les hores en les que hi pugui haver una major concentració de gent.

- Les passejades no poden anar més enllà d’un radi d’un quilòmetre del domicili habitual, en tot moment cal mantenir la distancia de seguretat fixada entre el metre i mig i els dos metres en tot momentni cal evitar el contacte amb d’altres menors.

- Les persones que visquin a menys d’un quilòmetre podran passejar per Gallecs i els Pinetons, però el temps total de la passejada haurà de ser 1 hora.

- Poden fer ús de les seves joguines, però no es pot fer ús dels parcs infantils, ni dels parcs públics que estan tancats.  

- Cal respectar la distància de seguretat.     

- Els i les menors podran fer aquestes passejades en companyia d’un adult amb qui convisqui i, per tant, es permet la sortida d’una persona que faci d’acompanyant que no sigui el seu progenitor o progenitora.

- També es permet que les sortides es puguin fer amb tres menors a l’hora sempre que convisquin conjuntament.

- No podran sortir nens i nenes en quarantena o amb símptomes de la Covid-19

Pel que fa els controls de la Policia Municipal, aquests s’incrementaran tant al casc urbà com a l’espai rural de Gallecs, per aquest dispositiu especial, la Policia Municipal, potenciarà les patrulles amb bicicleta i comptarà amb el suport dels voluntaris i les voluntàries de Protecció Civil de Mollet.

L’Ajuntament de Mollet recorda que no es podrà fer ús dels parcs infantils i que s’ha de mantenir la distància de seguretat, fixada entre el metre i mig i els dos metres, per evitar la propagació del coronavirus. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs,  insisteix “. Demano als pares i les mares, que siguin especialment curosos en el compliment de la normativa. Estem avançant molt, però ara no podem fer cap pas enrere. Junts ens en sortirem”.

En aquest sentit, la Policia Municipal continuarà vetllant per que es compleixin les normes pel bé de la ciutadania de Mollet del Vallès.

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

Canals municipals

  • Whatsapp (per escrit): 683 553 250
  • Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat
  • Canals d’informaió municipals habituals:

                        Twitter: @ajmollet

                        Facebook: ajuntamentmollet

                        Instagram: @viumollet

                        Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Social i Servei d’Atencio a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits on line les 24 h a travès de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès