Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament de Mollet intensifica les tasques de desinfecció de la via pública donada la major presència al carrer aquests dies

29/04/2020

Via Pública

En aquesta ocasió serà la Delegació de Govern a Catalunya, qui a través de Fomento, i a petició de l'alcalde, Josep Monràs, col·laborarà amb l'Ajuntament en les tasques de desinfecció de la via pública, coincidint amb el desconfinament parcial, i la major presència de persones al carrer durant aquests dies.

Dijous 30 d’abril, Fomento completarà les tasques de desinfecció que l’Ajuntament realitza diàriament a la via pública de la nostra ciutat. Aquesta desinfecció es produirà un dia abans de l'1 de maig, festiu, i que dóna pas a tres dies de festa per a aquelles i aquells treballadors que no estan teletraballant durant l'estat d'alarma i en el que s’amplia en desconfinament parcial anunciat pel govern de l’Estat. 

Preveient doncs, un major trànsit tant pel que fa a la sortida dels menors de 14 anys una hora al dia, així com durant els propers dies de persones que podran sortir a passejar o a córrer, l'Ajuntament ha intensificat les tasques de desinfecció a la via pública.

Pel que fa al camió cisterna de Fomento, aquest procedirà a la desinfecció dels principals carrers de la ciutat mitjançant aiguabatre amb una solució d’aigua i hipoclorit.

El recorregut previst inclourà els carrers:

Avda. Burgos; Avda. Jaume I; Avgda. Gaudí; Carrer del Bosc; ; Rambla Pompeu Fabra; Carrer de Can Fabregas; Ronda Orient; Carrer Berenguer III; Avda. Llibertat; Avda. Badalona; carrer de l’11 de Setembre; Carrer Joan Maragall; Via Ronda; avda. del Parc; Avda. de Rívoli; Rotonda de Can Borrell; Avda. de Caldes de Montbuí; Avda. Rafael de Casanovas; Ronda de Pinetons

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha tornat a insistir que "demanarem totes les ajudes i suport possible per seguir prevenint del contagi. El desconfinament parcial ha provocat una major presència tant de menors com dels seus progenitors al carrer i això anirà en augment a mida que passin els dies i continuï el desconfinament anunciat. Agraïm novament la resposta de la Delegació del Govern de Catalunya, i més concretament de la seva delegada, Teresa Cunillera, a la petició feta fa només uns dies en previsió d'aquest nou escenari. Aprofito per recordar i demanar al conjunt dels molletans i les molletanes que si surten a passejar, a córrer, a comprar, al banc, a la farmàcia, a treballar, o a fer qualsevol dels supòsits permesos en l'actual estat d'alarma, continuïn prenent totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries per prevenir contagis i la expansió del virus.”

Monràs ha afegit: “A Mollet, la ciutadania està actuant majoritàriament de manera responsable i estic convençut que així seguirà sent durant el desconfinament anunciat. Hem de continuar aplicant el sentit comú i les mesures bàsiques de seguretat per continuar vencent al virus. Junts ens en sortirem!".

 

Informació necessària

 

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

Canals municipals

  • Whatsapp (per escrit): 683 553 250
  • Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat
  • Canals d’informaió municipals habituals:

                        Twitter: @ajmollet

                        Facebook: ajuntamentmollet

                        Instagram: @viumollet

                        Web municipal: www.molletvalles.cat 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Social i Servei d’Atencio a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits on line les 24 h a travès de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès