Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament informa sobre l’inici de la Fase 0 del desconfinament a partir d’aquest dissabte

01/05/2020

Via Pública

A partir d’aquest dissabte, coincidint amb l’inici de la Fase 0 del desconfinament, en què s’amplien les franges d’edat per sortir al carrer i es permet fer esport, l’Ajuntament de Mollet del Vallès recorda a la ciutadania que, en tot moment, cal seguir aplicant les mesures de seguretat i higiene, i seguir les pautes que per aquesta fase ha fixat el govern de l’Estat.

A partir del dissabte 2 de maig es permetrà passejar a infants, persones adultes i persones que convisquin plegades. També es permetrà fer esport al carrer, sempre i quan sigui individualment i amb les mesures d’higiene i seguretat marcades.  

L’Ajuntament també recorda que encara no es permet quedar amb familiars i amistats a l’espai públic ni fer visites a persones que viuen en altres domicilis.

Com ja va passar al primer desconfinament parcial, l’Ajuntament de Mollet està convençut que la ciutadania seguirà comportant-se amb responsabilitat i sentit comú però, davant d’aquesta nova situació, ha cregut convenient tornar a reforçar la comunicació i mantenir la vigilància sobre les condicions que recull aquest nou Reial Decret, així com garantir que es respectin aquestes normes sancionant en el cas d’incompliment.

Fase 0

-       Passejar: Les persones majors de 14 anys podran sortir al carrer a passejar de 6h a 10h i de 20h a 23h, amb només una de les persones amb qui convisqui i a una distància màxima d’un quilòmetre de la seva residència habitual.

-       Fer esport individual: Es podrà sortir al carrer per fer esport un cop al dia en les mateixes hores que passejar, és a dir, de 6h a 10h i de 20h a 23h. L’activitat s’ha de fer dins del mateix municipi de residència i de forma individual, sense contactar amb ningú. Es permet circular amb bicicleta però no utilitzar altres vehicles.

-       Menors de 14 anys: En aquesta nova fase, els infants podran sortir al carrer de 12h a 19h. Amb les persones menors només hi podrà sortir un adult i amb un màxim de tres infants menors de 14 anys.

-       Persones dependents o majors de 70 anys: Podran sortir de 10h a 12h i de 19h a 20h.

-       Persones amb símptomes: Queden excloses en aquesta nova fase. Es recomana prendre’s la temperatura abans de sortir de casa. 

 

Fase 0 a Mollet

-       Es podrà fer ús dels espais de Gallecs i dels Pinetons respectant els horaris i edats establertes pel Reial Decret.

-       Els parcs infantils i les instal·lacions esportives segueixen tancades.

-       Només es podrà accedir a l’hort en els dies habilitats, les persones titulars o les expressament autoritzades per les titulars, entre les 9 i les 14 h, per recollir els productes necessaris per a l’auto-abastiment.

-       En el cas dels horts de Gallecs, cal tenir en compte el número de registre parell (dilluns i dimecres) o senar (dimarts i dijous).

-       En el cas dels horts d’El Calderí, cal tenir en compte la lletra del cognom (A-M, dilluns i dimecres, i de la N a la Z, dimarts i dijous).

-       En la mesura del possible, es recomana l’ús de mascareta

Pel que fa els controls de la Policia Municipal, aquests seguiran presents tant al casc urbà com a l’espai rural de Gallecs.

La Policia Municipal seguirà  potenciant les patrulles amb bicicleta i comptant amb el suport dels voluntaris i les voluntàries de Protecció Civil de Mollet.

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

       Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

                        Twitter: @ajmollet

                        Facebook: ajuntamentmollet

                        Instagram: @viumollet

                       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Socials i Servei d’Atenció a la Dona (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès