Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mil denúncies a Mollet des que es va decretar l’estat d’alarma

11/05/2020

Via Pública

Des que es va decretar l’estat d’alarma a causa de la covid-19, els diferents cossos policials que operen a Mollet han tramitat mil denúncies per incompliment de les restriccions de confinament. Davant la situació que vivim, l’Ajuntament de Mollet apel·la, una vegada més, a la responsabilitat personal i a seguir les recomanacions de prevenció que, pel bé de tothom, estableixen les autoritats sanitàries.

Des que va entrar en vigor l’estat d’alarma, els diferents cossos policials que operen a Mollet han interposat mil denúncies per incomplir les mesures de confinament que marca el Reial Decret. Només aquest cap de setmana se n’han interposat més de 50.

Així mateix, la Policia Municipal de Mollet segueix reforçant els controls al nucli urbà i a la zona de Gallecs per garantir el compliment de les normes. Fins al dia d’avui, la Policia Municipal ha fet més de 4.100 controls a persones i vehicles. Els controls es fan amb vehicle, a peu i amb bicicleta.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha dit que “les multes no són el remei miraculós que frenarà la propagació de la Covid -19 sinó que ho farà la responsabilitat personal”. I recorda que “la policia municipal seguirà vetllant pel compliment de les mesures establertes, però cal que tots i totes prenguem consciència, apliquem el sentit comú i complim amb les recomanacions de les autoritats sanitàries com a única garantia per fer front a la pandèmia. Cada acció, cada persona compta, perquè només ens en sortirem junts.” 

Malgrat les excepcions, la majoria de persones respecten les normes de confinament. L’Ajuntament també vol agrair, una vegada més, als molletans i  molletanes el seu compromís i solidaritat per no sortir de casa sense justificació, ja que, malgrat els inconvenients que suposa viure un confinament, estem posant de manifest que és la manera més eficaç per vèncer aquest repte que estem vivint i que encara no està superat. 

  

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

       Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Socials i Serveis d’Atenció a la Dona (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès