Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Museu Abelló celebra el Dia Internacional dels Museus de manera virtual

12/05/2020

Cultura

El proper dilluns 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus (DIM). Tot i les circumstàncies actuals, la commemoració es farà de manera virtual. El Museu Abelló s’hi suma amb diferents activitats en línia, a través de les xarxes socials i de les diferents plataformes on exposa la seva extensa col·lecció.

El proper dilluns 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus (DIM). Tot i les circumstàncies actuals, la commemoració es farà de manera virtual. El Museu Abelló s’hi suma amb diferents activitats en línia, a través de les xarxes socials i de les diferents plataformes on exposa la seva extensa col·lecció.

Ateses les circumstàncies ocasionades per la COVID-19, l’ICOM (Consell Internacional de Museus) ha proposat per enguany una celebració de tipus no presencial, per tal de donar visibilitat als museus i tota la feina que estan realitzant per mantenir el contacte amb els públics.

El Museu i la col·lecció #Desdecasa
El Museu Abelló ens proposa diferents activitats sense sortir de casa. D’una banda, ha realitzat una sèrie de nou videocàpsules de poc més d’1 minut, amb les quals podem fer un passeig per l’exposició permanent. A més, donat que el lema del DIM és “Museus per a la inclusió”, també es difonen la sèrie de vídeos sobre l’equipament i les peces més destacades en llenguatge per a sords. Es pot accedir a aquest contingut a del canal de Youtube i la web del museu.

Música i dansa #EnDirecte: dissabte i diumenge tarda
Dissabte i diumenge, s’han organitzat diferents actuacions en directe amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música i Dansa, que es difondran a través de la xarxa Instagram Live (@museuabello). Dissabte hi haurà un concert les sales, amb el quartet d’alumnes format per Gemma Benet, Miguel Redón, Gemma Ramon i Teia Martinez; i diumenge, dansa contemporània amb les ballarines Marta Retuerto; Blanca Lasobras i Natàlia Laborda, a les 19 h.

Gimcana virtual: diumenge de 10 a 12 h
Per al públic familiar, un clàssic d’aquesta jornada és la Gimcana que es farà de manera virtual a través de la plataforma Google Art. Les famílies que s’hi inscriguin rebran les instruccions per correu electrònic. Imprescindible inscripció prèvia a educamabello@molletvalles.cat

 Consulta tota la programació DIM2020

 

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

   

      Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

-       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Socials i Servei d’Atenció a la Dona (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 


Cartell

Document Cartell (594 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès