Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Els parcs de Can Mulà i de la Plana Lledó s’obriran els caps de setmana

13/05/2020

Via Pública

Durant aquest mes de maig, l’Ajuntament de Mollet obrirà al públic els parcs de Can Mulà i de la Plana Lledó, fins ara tancats com a mesura de prevenció davant l’estat d’alarma provocat per la pandèmia de la Covid-19. Els parcs estaran oberts els caps de setmana com un espai més de passeig per a la ciutadania i, com a la resta de la ciutat, tampoc és podran fer servir les zones infantils.

Després d’una exhaustiva tasca de neteja, desinfecció, manteniment, jardineria i condicionament, tal i com s‘està fent a la resta dels espais públics de la ciutat, l’Ajuntament de Mollet obrirà dissabtes i diumenges del mes de maig, en horari de  9 a 21 h, els parcs de Can Mulà i de la Plana Lledó.

Amb aquesta acció, i amb el mateix objectiu que amb la vianalització de Gaietà Vínzia, la voluntat del govern municipal és dotar de més espais per a la ciutadania i facilitar així  al màxim el manteniment de les distàncies de seguretat durant els caps de setmana que és quan hi ha més presència de persones al carrer.

Els espais infantils i elements d’exercici físic d’aquestes parcs continuaran precintats i, per tant, no es podran utilitzar però si que estarà permès l’accés al cementiri.

L’Ajuntament de Mollet segueix apel·lant a la responsabilitat i al sentit comú dels molletans i molletanes demanant que se surti en els horaris establerts i que quan es faci es mantinguin les distàncies de seguretat i tots aquells consells i recomanacions que facin les autoritats sanitàries. 

 

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

      Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Socials i Servei d’Atenció a la Dona (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès