Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament, sindicats i el món empresarial demanen a Salut els recursos necessaris per l'Hospital i debaten noves mesures de caire econòmic i social

19/05/2020

Salut

Avui s’ha reunit la comissió de seguiment del Consell Econòmic i Social de Mollet del Vallès amb l’objectiu de valorar la situació sanitària, social i econòmica que esta patint la ciutat per la pandèmia de la Covid-19 i per poder enfortir el Pla de Protecció Social, Reactivació Econòmica i Impuls de l’Ocupació, ampliant les seves mesures.

Tots els agents del Consell Econòmic i Social han manifestat i acordat els següents posicionaments:

 

  1. Fer públic el reconeixement i agraïment a l’enorme tasca del personal sanitari i assistencial així com del conjunt de  treballadors i treballadores dels serveis essencials per la gran tasca que fan cada dia i que estan fent durant aquesta crisi sanitària. Així mateix donar suport a totes aquelles mesures destinades a donar suport psicològic i moral a tots els professionals que estan vivint en primera línia els terribles efectes de la Covid-19.
  2. Reclamar al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que atengui les necessitats de l’Hospital de Mollet i que destini els recursos necessaris per dotar-lo dels serveis que li pertoquen, com l’increment del servei d’urgències i la creació d’una àrea estable d’UCI, entre d’altres.
  3. Reclamar a l’administració central i l’autonòmica acabar amb el sostre d’endeutament a la qual estan sotmesos els ens locals per tal de poder respondre amb el màxim possible d’eines i recursos a la crisi econòmica i social provocada per la pandèmia. En aquest sentit manifestar que des de l’Ajuntament de Mollet es treballarà per prendre les mesures que calguin amb l’objectiu de donar liquiditat a les empreses que presten serveis municipals per garantir tots els seus llocs de treball, així com per fer plans d’ocupació municipals.

El Consell Econòmic i Social  s’ha emplaçat a treballar de manera conjunta per compartir i estudiar la viabilitat de noves propostes amb l’objectiu d’enriquir el Pla de Protecció Social, Reactivació Econòmica i Impuls de l’Ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Així mateix s’ha determinat que caldrà continuar treballant en un marc de concertació entre l’administració i els agents econòmics i socials, amb l’objectiu que la ciutat continuï fent front estratègicament als nous reptes plantejats per la pandèmia i els seus efectes.

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

Canals municipals

  • Whatsapp (per escrit): 683 553 250
  • Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat
  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

-       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Social i Servei d’Atencio a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits on line les 24 h a travès de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès