Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Els parcs de Can Mulà i de la Plana Lledó obriran cada dia a partir de l’1 de juny

25/05/2020

Acció Institucional

La comissió tècnica d'Emergències de la Covid-19, presidida per l'alcalde Josep Monràs, s’ha tornat a reunir aquest dilluns per avaluar els efectes de les mesures que s’han pres fins ara per fer front a la situació fruit de la crisi del coronavirus i adoptar-ne de noves.

Cada setmana, el Comitè d’Emergències fa balanç de la prestació dels serveis municipals, ja sigui de forma telemàtica, amb atenció telefònica o presencial, per oferir un millor servei a la ciutadania, malgrat les circumstàncies en què ens trobem.

Demà, Mollet se sumarà als 10 dies de dol en record a les víctimes de la Covid-19 anunciat per al govern de l’Estat i les banderes de la plaça Major i de la plaça Prat de la Riba onejaran a mig pal.

Espais públics i equipaments

Mollet acaba d’entrar a la fase 1 i els espais i equipaments es preparen per obrir al públic respectant i garantint les mesures de seguretat.

Avui, 25 de maig, s’ha reobert de la pista municipal d’Atletisme. Per poder fer-ne ús cal fer reserva d’hora prèviament.

Gaietà Vínzia continuarà sent un espai per a les persones a partir del divendres, a les 15 h, i els caps de setmanaper facilitar el compliment de les mesures de distanciament social.

Avui ha entrat en funcionament l’atenció presencial amb cita prèvia de l’Oficina d’Ajudes Covid-19 al Centre Cultural La Marineta.

Amb la entrada a la fase 1, les terrasses autoritzades i que compleixen els requisits de les autoritats sanitàries poden reobrir de 7 a 23 hores.

Continuen els treballs diaris de desinfecció de l’espai públic, especialment d’aquells llocs sensibles com l’entorn de les residències, l’Hospital, Centres d’Atenció Primària, així com els voltants de les farmàcies i botigues de tots els barris de la ciutat que estan obertes.

Canvis i obertures a partir de l’1 de juny

 Els parcs deCan Mulà i de la Plana Lledó obriran en el seu horari habitual, de 9 a 21 h, de dilluns a diumenge, a partir del dilluns 1 de juny. També es podrà accedir, en aquest horari, al Cementiri.

Els serveis municipal d’inserció laboral, situat a EMFO c. Riera, farà atencions presencials amb cita prèvia a partir del dilluns 1 de juny.

El Servei municipal d’empresa i emprenedoria, situat al Mollet Hub, farà atencions presencials amb cita prèvia a partir del dilluns 1 de juny.

El Museu Municipal Joan Abelló reobrirà al públic la propera setmana en horari habitual. El primer dia d’obertura serà el dijous 4 de juny.

La Biblioteca Can Mulà tornarà a obrir el dia 1 de juny coincidint amb l’obertura del parc de Can Mulà.

 Horari: Matins de dimecres, de 10 a 13.45 h.

           Tardes de dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 16 a 20.30 h.

 S’oferiran els serveis següents:

 

  • Es podran agafar documents en préstec i retornar-los. Com que no es podrà accedir a la col·lecció, es recomana demanar abans els  documents per correu electrònic o per telèfon a la biblioteca i ja els tindran preparats per a emportar.

 

  • Demanar informació bibliogràfica. Preferiblement per telèfon o mitjans telemàtics.

 

En aquesta fase no es tindrà accés a la col·lecció general de documents ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. La sala infantil romandrà tancada al públic. Tampoc es podran utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari.

Dispositius policials

La Policia Municipal han fet més de 4.500 controls a persones, comerços i vehicles. Les tasques que fa la Policia Municipal són resoldre dubtes sobre mesures permeses i també controls per comprovar el compliment de les mesures i les franges horàries. La Policia Municipal ja ha fet prop de 670 sancions des de l’inici de l’estat d’alarma. Es continuen fent vigilàncies a peu, amb bicicleta i amb vehicle.

Oci a Casa, gaudeix sense risc

Setmanalment continua creixent l’oferta d’Oci a casa. Actualment ja s’han fet més de 16.000 visualitzacions dels continguts. Les propostes esportives són les més visualitzades, en especial Esport en Família.

 

L’alcalde Josep Monràs ha recordat que  “avui comencem la fase 1 i us continuo demanat responsabilitat i prudència perquè, la situació d’emergència sanitària, no s’ha acabat. Si actuem amb aquests dos criteris podrem continuar avançant de fases fins a arribar a la normalitat diferent que ens espera en el futur proper. Hem treballat molt per arribar fins aquí i, per tant, no podem fer cap pas enrere.”

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

      Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

 Serveis Socials i Servei d’Atenció a la Dona (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès