Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La xarxa de voluntariat de Mollet cosirà bates per al personal sanitari

26/05/2020

Un cop s’ha recollit la darrera remesa de mascaretes realitzada per el voluntariat cosidor, qui ha realitzat més de 3.500 mascaretes, ara començaran a realitzar bates per ajudar amb el material més necessari, en aquests moments, per al personal sanitari.

Des de que es va posar en marxa la xarxa de voluntariat, els voluntaris i les voluntàries han anat ajudant segons les diferents necessitats de cada moment. Entre les feines més destacades hi ha aquelles voluntaris i voluntàries que ajuden a fer la compra d’aliments o medicaments a persones especialment sensibles i també, les més de 3.500 mascaretes que ja han s’han lliurat per repartir als centres sanitari. Atès que Robin Hat ha detectat que ara els centres sanitaris tenen més necessitat de bates, el voluntariat cosidor començarà a cosir-les aquesta setmana.  

Durant les setmanes d’emergència sanitària la Xarxa de voluntariat ha registrat 189 voluntaris i voluntàries, 41 dels quals, voluntariat cosidor. En aquests moments, amb l’inici de la desescalada, la xarxa té registrats 167 voluntaris i voluntàries. Els molletans i les molletanes han tornat a demostrar la seva gran solidaritat i predisposició per ajudar a tothom qui ho necessiti i més en un moment tan complicat com el que estem vivint.

L’Alcalde ha volgut “ agrair un cop més a tot aquests voluntaris i voluntàries la seva solidaritat i implicació en una emergència sanitària com la que estem vivint. El seu ajut i predisposició ha permès ajudar a moltes persones de col·lectius especialment vulnerables, que tenien necessitats”.

Recordem que l’Ajuntament de Mollet fa  d’intermediari entre el voluntariat i l’empresa Robin Hat, que fa mascaretes i casquets per al personal sanitari. Robin Hat és una petita empresa que es dedica a confeccionar mascaretes i els famosos casquets de colors per a cirurgians i cirurgianes. Amb la pandèmia provocada pel coronavirus, la companyia fabrica ara mascaretes i bates gratuïtament, les esterilitza i després les reparteix als centres sanitaris.

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

Canals municipals

  • Whatsapp (per escrit): 683 553 250
  • Correu electrònic: ajuntament@molletvalles.cat
  • Canals d’informaió municipals habituals:

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

-       Web municipal: www.molletvalles.cat 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Social i Servei d’Atencio a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits on line les 24 h a travès de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès