Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament restablirà el mercat setmanal al juny

26/05/2020

Comerç

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha reunit avui amb una delegació dels paradistes del mercat setmanal del sector no alimentari per valorar la situació actual. L’Ajuntament els ha informat del pla del consistori per reobrir en una primera fase només les parades que ofereixen productes d’alimentació.

Des de la suspensió del mercat setmanal arran del decret d’alarma, l’Ajuntament ha mantingut una comunicació fluida amb els paradistes. Avui s’ha fet una trobada per posar en comú diversos temes referents al mercat setmanal. Aquestes peticions de reunions les estan portant a terme a diferents ajuntaments amb la voluntat de parlar dels plans de posada en funcionament de nou els mercats setmanals als diferents municipis.

Durant la trobada, l’Ajuntament els ha informat de la voluntat de restablir el mercat aquest proper mes de juny només amb parades d’alimentació i que també s’està buscant una ubicació alternativa a l’avinguda de la Llibertat. La nova ubicació, encara per concretar, ha de permetre garantir el compliment de totes les mesures de seguretat i de distància de les autoritats sanitàries per aquest tipus d’activitats de pública concurrència.

Pel que fa la resta de parades, l’Ajuntament també està buscant ubicacions alternatives per, en una segona fase, restablir aquest sector del mercat segons vagin evolucionant i concretant-se les mesures decretades per l’estat d’alarma. També se’ls ha recordat que, mentre no es pugui retornar a l’activitat, l’Ajuntament els eximeix del pagament de la taxa de mercats.

La regidora de Comerç, Mercè Pérez Piedrafita, ha agraït als paradistes “la seva comprensió en aquests moments excepcionals i la seva predisposició al diàleg. Entenc els seus neguits, perquè les parades del mercat són el seu mitjà de vida, però des de l’Ajuntament hem de vetllar per la seguretat de tots els molletans i les molletanes, i hem de garantir que quan el mercat setmanal es restableixi ho faci podent garantir totes les mesures de protecció i seguretat".

 

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

   Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

    Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Sociala i Servei d’Atenció a la Dona (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès