Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Se suspenen els grans esdeveniments de Mollet previstos fins a finals d’any

28/05/2020

Cultura

La decisió ha estat presa davant la impossibilitat de garantir la seguretat sanitària dels molletans i molletanes i després d’haver parlat amb totes les entitats, associacions i persones involucrades en l’organització dels diferents esdeveniments. L’Ajuntament els agraeix la seva comprensió, dedicació i treball incansable i altruista envers la cultura a Mollet.

Davant la situació d’excepcionalitat que es viu i d’acord amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries i el distanciament social que segurament es mantindrà durant el pròxims mesos, l’Ajuntament de Mollet, entitats i associacions de la ciutat han coincidit que el més prudent és suspendre els grans esdeveniments culturals en què, tradicionalment, s’aplega un nombre important de gent, per tal de preservar la salut pública.  

La decisió també s’ha pres com a gest solidari, ja que part dels recursos que s’havien de dedicar a aquestes activitats s’incorporaran a partides relacionades amb benestar social per combatre la pandèmia i els seus efectes econòmics.

Les activitats afectades són, entre d’altres, la Revetlla de Sant Joan, la Mostra Internacional de Titelles (que s’havia ajornat al mes de juliol), la Festa Major, La Fira d’Artesans i el Festival de Música Sona Mollet.

Malgrat tot, i d’acord amb les entitats i associacions, s’està treballant en propostes alternatives en línia i telemàtiques adaptades a les condicions i limitacions que imposa la pandèmia de la Covid-19.

Agraïm la comprensió, el sacrifici  i el compromís de  tota la ciutadania i compartim el desig de que  puguem reemprendre l’activitat cultural i festiva als carrers de la ciutat, un cop puguem garantir la salut i el benestar de tots els molletans i molletanes. 

 

Informació necessària

 Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

      Centres d’Atenció Primària:

 

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Socials i Servei d’Atenció a la Dona (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès