Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Reobertura del Museu Abelló a partir del 4 de juny

02/06/2020

Cultura

A partir del proper dijous 4 de juny, el Museu Abelló tornarà a obrir les seves portes, tal com és permès en la fase actual de desescalada per la Covid-19. L’equipament ha adaptat totes les mesures d’higiene i prevenció necessàries per a uns espais segurs i saludables.

A partir del proper dijous 4 de juny, el Museu Abelló tornarà a obrir les seves portes, tal com és permès en la fase actual de desescalada per la Covid-19. L’equipament ha adaptat totes les mesures d’higiene i prevenció necessàries per a uns espais segurs i saludables.

El Museu Abelló reobrirà en l’horari habitual d’estiu (de dijous a dissabte, de 17 a 20 h / dissabte i diumenge, d’11 a 14 h), per tal que tothom que ho desitgi pugui gaudir de les exposicions permanents, l’exposició temporal Fer. L’humor amable, dedicada al ninotaire Fer, i el Racó de l’Artista. Per qüestions d’espai i d’aforament, de moment no s’obrirà al públic la Casa del Pintor.

A més, es podran concertar visites en horari de matí, de dimarts a divendres, trucant al telèfon del Museu o per correu electrònic (Tel. 93 544 50 99 o museuabello@molletvalles.cat).

Amb l’objectiu d’afavorir la tornada del públic, incentivar noves visites i que pugui gaudir-ne tots els ciutadans, l’entrada al museu serà gratuïta durant tota la temporada d’estiu i fins el 4 d’octubre.

Prorrogada l’exposició Fer. L’humor amable

Fins el 4 d’octubre, s’ha prorrogat l’exposició sobre el ninotaire molletà Fer, ja que el tancament del Museu va afectar el calendari d’aquesta mostra. Josep Antoni Fernández i Fernández torna a Mollet (ciutat a la qual va viure des de ben petit) amb aquesta exposició sobre la seva obra, on hi podreu trobar algunes joies inèdites, com els seus primers dibuixos o la seva col·lecció particular. Una exposició diferent on les obres són historietes de còmic, ironitzen sobre el país, la política o l’esport.

més informació

Informació necessària

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

      Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

Serveis Social i Servei d’Atencio a la Dona: (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits on line les 24 h a travès de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès